Liikkuva työ: Kaapelinnäyttäjä Geomatikk Finland, Bolt.Works Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2024
  • Hae viimeistään 1.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Oletko tilanteessa, jossa olet valmiina tarttumaan uuteen, liikkuvaan ja mielenkiintoiseen työhön tekniikan parissa? Kaipaatko itsenäistä työympäristöä, jossa pääset palvelemaan asiakkaita huippuluokan välineet ja laitteet käytössäsi?

Etsimme pohjoismaiden johtavalle kaapelitiedustelupalvelu Geomatikk Finland Oy:lle Kaapelinnäyttäjää Jyväskylän ja lähikuntien alueelle kausityöhön. Kaapelinnäyttäjän työssä alan edelläkävijän Geomatikk Finland Oy:n palveluksessa pääset käyttämään työssäsi uusinta tekniikkaa ja järjestelmiä avoimessa sekä rehdissä työilmapiirissä.

Liikkuvaan ja vaihtelevaan työtehtävääsi kuuluu maanalaisten energianjakelu- ja/tai tietoliikenneverkkojen paikantaminen sekä kaapeleiden merkitseminen kaapelivaurioiden ehkäisemiseksi ja turvallisuuden takaamiseksi. Mikäli olet jo aiemmin kerryttänyt kokemusta alan toiminnasta, pääset osallistumaan myös kartoitustehtäviin. Toimit tiiviissä yhteistyössä vastuualueellasi kaivuutöitä tekevien käyttäjien kanssa ja palvelet heitä asiantuntemuksellasi.

Geomatikk Finland Oy tarjoaa käyttöösi mm. hyvin varustellun työauton, huippu mitta- ja paikannuslaitteet, tabletin, puhelinedun, työvaatteet ja turvavarusteet, mutta ennen kaikkea mahdollisuuden työskennellä alan valiojoukossa mielenkiintoisessa työympäristössä itsenäisesti. Itsenäiseen työskentelyysi valmistaa kattava perehdytysjakso, jossa sinut koulutetaan perusteellisesti tehtävääsi, joten aiempi kokemus kaapelinnäyttäjän tehtävistä ei ole välttämätöntä.

Työtehtävässä onnistumiseen eduksesi on sähköalan koulutus ja vuoden työkokemus. Jos olet sähköinsinööri niin 6kk pituinen työkokemus riittää.

Kaapelinnäyttäjän työhön kuitenkin opitaan kattavan perehdytyksen ja tekemisen kautta, joten voit luottavaisin mielin hakea tehtävään vähemmilläkin kokemuspohjin. Perehdytysjakson aikana tarjotaan koulutukset kaikkiin tehtävän edellyttämiin ammattikortteihin, kuitenkin B-ajokortti sinulla tulisi olla jo entuudestaan.

Saatat olla etsimämme henkilö, mikäli innostut liikkuvasta työstä tekniikan parissa ja olet luonteeltasi reipas, vastuuntuntoinen ja asiakaspalveluhenkinen. Sinun tulisi lisäksi tulla erinomaisesti toimeen suomen kielellä ja toimia luotettavasti sekä oma-aloitteisesti itsenäisissä tehtävissä.

Kannustava palkkamalli tarjoaa sinulle kilpailukykyisen aloituspalkan kokemuspohjasi perusteella sekä mahdollistaa palkkakehityksen työtehtävissä menestyessäsi (kuukausipalkka).

Muuta:
Valitun henkilön tulee läpäistä Suojelupoliisin perusmuotoinen henkilöturvallisuusselvitys. Uuden työntekijän terveystarkastukseen sisältyy huumeseula.

Työn kesto on kesäkuusta syyskuuhun 1.6.-30.9.

Lisää työnantajasta:
Geomatikk Finland Oy on osa kansainvälistä Geomatikk Groupia, joka on kaapelinnäytön markkinajohtaja Suomen lisäksi Norjassa ja Ruotsissa, ja joka työllistää jo yhteensä yli 800 ihmistä. Yrityksen liikevaihto vuonna 2020 oli 79 miljoonaa euroa. Suomessa Geomatikk Group palvelee kaivajia Verkkoselvitys- ja Kaivulupa-palveluissa. Tehtävien toimeksiantajina toimivat muun muassa Telia, Caruna, Loiste, Kaisanet, MPY ja Eltel Networks. Tutustu lisää osoitteessa https://geomatikk.com/ (En) tai https://verkkoselvitys.fi/fi/ (Fi)

Haastatteluja tehdään jo hakuaikana.

Mikäli kaipaat vielä lisätietoja, soita Eveliinalle p. 050 521 8985 tai laita meiliä eveliina.talvitie@bolt.works

Rekrytointia hoitaa Bolt.Works Oy.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://q.bolt.works/application.html?advertId=1353078