LVI-asentajia Rovaniemelle!, Rekrytointipalvelu Sihti Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2024
  • Hae viimeistään 21.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
TYÖTEHTÄVÄT

Etsimme hyvällä asenteella varustettuja LVI-asentajia asiakasyrityksillemme Rovaniemelle erilaisiin kohteisiin. Kyseessä on vuokratyösuhde, jolloin Sihti on työnantajasi.

TARJOAMME

-Avaimet oman ammattitaidon kehittämiseen
-Kunnolliset työvarusteet
-Oman yhteyshenkilön, joka tukee sinua kaikissa työsuhteesi vaiheissa
-Mukavat työkaverit

EDELLYTÄMME

Talotekniikka-alan perustutkinto on edellytys tehtävään ja jonkinlaista työkokemusta olisi hyvä löytyä jo entuudestaan. Arvostamme myös hyvää asennetta työtä kohtaan.

Työtehtävän kannalta tärkeitä ovat:
-Omatoiminen ja turvallinen työskentelyote
-Voimassa oleva työturvallisuuskortti (muut kortit katsotaan eduksi)
-Auton käyttömahdollisuus helpottaa liikkumista

OTA YHTEYTTÄ

Lähetä hakemuksesi klikkaamalla Hae työpaikkaa -painiketta! Töitä voi olla tarjolla nopealla aikataululla, joten jätä meille hakemuksesi pian. Jos kaipaat lisätietoja työpaikasta, voit kilauttaa Sihdin Mikaelille, p, 050 444 4488

P.S. Vinkkaa pestistä myös töitä etsivälle kaverillesi!

SIHTI YRITYKSENÄ

Sihti on vuonna 2009 Tampereella perustettu henkilöstöpalvelualan yritys, joka on erikoistunut rakentamisen, teollisuuden ja huoltoseisokkien toimialoihin. Kauttamme voit löytää urasi ensimmäisen pestin tai hakeutua ammattitaitoasi vastaavaan työhön - toimimme koko Suomen laajuisesti yhdeksällä paikkakunnalla. Vuokratyö Sihdillä tarkoittaa sitä, että voit oman tilanteesi mukaan työskennellä keikkatöissä, projektiluontoisesti tai kokoaikaisessa ja pitkäaikaisessa työsuhteessa.

Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

AVAINSANAT

Putkiasentaja, talotekniikka, LVI, rakennusala, Rovaniemi, Sihti, Rekrytointipalvelu Sihti Oy
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://vuoro.adecco.fi/MyAdecco/s/quickapply?language=fi&jobid=d2ff3ec61ac324a690e1f327d41ed12b&jobboardsource=MOL