A la carte tarjoilija (kesätyö), Jyväskylä, TOTAL-Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2024
  • Hae viimeistään 22.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme asiakkaallemme vielä yhtä osaavaa a la carte TARJOILIJAA kesäsesonkiin huolehtimaan iloisesta asiakaskokemuksesta ja sujuvasta palvelusta. Työtehtäviisi kuuluu a la carte ravintolassa annosten ja alkoholijuomien tarjoilu. Etsimämme tarjoilijan hymy ei hyydy kiireessäkään ja tärkein ominaisuus on halu tehdä asiakkaille mieleenpainuva positiivinen asiakaskokemus. Tehtävässä sinun tulee olla täysi-ikäinen ja sinulta pitää löytyä sekä anniskelu- että hygieniapassit.

Etsimällämme henkilöllä on positiivinen sekä iloinen asenne ja ripeä työskentelytapa. Eduksi katsomme kokemuksen vastaavista tehtävistä. Tarjolla on kiinnostava ja hauska työ mukavien työkavereiden kanssa mukavassa ja kauniissa työympäristössä Jyväskylän satamassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Kesäsesongin ajan pääset piristämään asiakkaita energisellä olemuksella sekä ammattitaidollasi. Työ on lähes kokoaikainen 3-vuorotyö sijoittuen ma-su välille.

Tarjoamme Sinulle:

- Viihtyisän työympäristön

- Loistavan kesätyön

- Hyvät ja ammattitaitoiset työkaverit

Toivomme Sinulta:

- Aikaisempaa kokemusta tarjoilijan tehtävistä

- Suomen ja englannin kielen taitoa

- Hygienia- ja anniskelupassia

Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin laita pikimmiten hakemus sivuiltamme! Lisätietoja voi kysyä Janilta p. 040 127 2265, jani@totalhenkilostopalvelut.fi

Total-Henkilöstöpalvelut on henkilöstötalo, joka pyrkii edistämään ja lisäämään pidempikestoisia työsuhteita. Olemme keskittyneet laadukkaaseen ja pitkäjänteiseen yhteistyöhön asiakasyritystemme kanssa, mikä mahdollistaa pidempiaikaisten työsuhteiden tarjonnan ja usein vakinaistumisen mahdollisuuden työnhakijoillemme. Työllistämme vuosittain satoja osaajia asiakkaillemme, useille eri aloille. Toimimme paikallisesti Uudellamaalla, Pirkanmaalla, Keski-Suomessa ja Itä-Suomessa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://totalhp.likeit.fi/apply/678974