Kokenut LVI-suunnittelija, A-Insinöörit Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2024
  • Hae viimeistään 29.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tervetuloa töihin ennakkoluulottomaan rakentamisen suunnittelu- ja konsulttitoimistoon! Luomme yhdessä parasta rakennettua ympäristöä ja haastamme koko alaa uudistumaan kestävästi. Kohtaamme toisemme ja asiakkaamme hyvällä ja isolla A-asenteella. Tarjoamme ison yrityksen edut, yhdistettynä mutkattomaan ja innostavaan kulttuuriin, jossa asiantuntijamme ja asiakkaamme voivat onnistua yhdessä.
Haemme nyt Kokenutta LVI-suunnittelijaa Tampereelle
Tule rakentamaan kanssamme rohkeasti parempaa! Haemme lisää osaajia kasvavaan joukkoomme ratkaisemaan talotekniikan haasteita kiinnostavassa, vähintään viisi vuotta kestävässä sairaalaprojektissa, vahvan kokemuksen omaavaan ja kehityshaluiseen työyhteisöön.
Kokeneena LVI-suunnittelijana pääset pitkäaikaisen asiakasprojektin monipuolisiin suunnittelu- ja asiantuntijatehtäviin sairaalahankkeen pariin. LVI-suunnittelijana teet tiivistä yhteistyötä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa haastavissa suunnittelutehtävissä, jossa pääset soveltamaan osaamistasi vaativassa sairaalaympäristössä LVI- ja energiajärjestelmien parissa. Suunnittelutehtävät ovat monipuolisia ja sisältävät sekä järjestelmätason ratkaisut että detaljitason suunnittelun sairaanhoidon erityistiloissa. Teet yhteistyötä muiden rakentamisen ja tekniikan osa-alueiden suunnittelijoiden ja erityisalojen asiantuntijoiden kanssa parhaan lopputuloksen aikaansaamiseksi. Meillä pääset osaksi sairaalarakentamisen suunnitteluryhmää yli 20 hengen LVI-yksikössä. Tässä tehtävässä on mahdollisuus kasvaa, kehittyä ja ottaa haltuun erilaisia vastuualueita oman kyvyn ja kiinnostuksen mukaan.
Tehtävässä onnistumiseen tarvitset uteliasta mieltä, tarkkuutta ja palavaa halua osoittaa asiantuntemustasi sekä kehittyä. Toivomme sinulta rohkeutta tuoda osaamisesi esille, hyviä vuorovaikutustaitoja ja itsenäistä työotetta, tiimityöasennetta unohtamatta. Tehtävä edellyttää soveltuvaa tutkintoa sekä soveltuvaa työkokemusta vähintään kolmen vuoden ajalta ja suunnittelutyökalujen hallintaa. Eduksi katsomme Revit-ohjelmiston ja MagiCadin hallinnan.
Satsaamme siihen, että työyhteisömme on innostava kaikille, ihmiset kehittyvät osaajina ja jokainen työpäivä alkaa kunnon aamupalalla. Saat työllesi kollegojen tuen, käyttöösi alan parhaat työkalut ja tekniikan sekä mahdollisuuden pitkään ja nousujohteiseen työuraan. Tarjoamme myös muut kilpailukykyiset henkilöstöedut työyhteisössä, joka on tunnustettu yhdeksi Suomen innostavimmista.
Kiinnostuitko? Keskustelemme mielellämme kanssasi, joten ota rohkeasti yhteyttä ja jätä meille CV:si sekä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveen kera 29.5.2024 mennessä osoitteessa www.ains.fi/ura .
Mikäli tämä kuulostaa sinua kiinnostavalta mahdollisuudelta, suosittelemme hakemaan tehtävää mahdollisimman pian, sillä käsittelemme yhteydenottoja jo hakuaikana.
Lisätietoja tehtävästä sinulle antaa: Yksikönjohtaja Eila Saarinen, eila.saarinen@ains.fi tai p. 040 745 6253 Suunnittelupäällikkö Jutta Niemelä, jutta.niemela@ains.fi tai p. 040 707 3664
 A-Insinöörit - ihmisiä, joiden kanssa rakennat rohkeasti parempaa. Tutustu meihin ja rakennuttamisen, arkkitehtisuunnittelun, rakennesuunnittelun, korjaussuunnittelun, teollisuus- ja talotekniikka sekä yhdyskunta- ja ympäristösuunnittelun toimialoihimme www.ains.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.ains.fi/ura?rmpage=job&rmjob=392&ref=&utm_medium=talentech_publishing&utm_source=mol