Sosiaalityöntekijä, Lapsiperheiden sosiaalityö, T, Varsinais-Suomen hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2024
  • Hae viimeistään 21.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Meillä työskentelevät lapsiperheiden palvelupäällikkö, johtava sosiaalityöntekijä, 8 sosiaalityöntekijää, yksi sosiaaliohjaajaa, vastaava perheohjaaja, 4 perheohjaajaa, 2 perhetyöntekijää ja toimistosihteeri. Systeemisissä tiimeissämme meitä luotsaa loistava perheterapeutti.

Lapsiperhe sosiaalityöntekijänä pääset meillä tekemään tärkeää ennaltaehkäisevää asiantuntijatyötä, johon kuuluu työskentely lapsen ja hänen läheisverkostonsa kanssa, sosiaalihuoltolain mukaisten tukitoimien suunnittelu ja järjestäminen sekä siihen liittyvä päätöksenteko.

Etsimme sinua lapsiperhesosiaalityön ammattilainen, joka osaat ja tiedät, miten ennaltaehkäisevää lapsiperhesosiaalityötä tehdään ja miten sitä voisi kehittää. Sinulla on aiempaa kokemusta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon sekä tiimi- ja työparityöhön. Erityisesti olet innostunut työstäsi ja sen kehittämisestä. Ajat rohkeasti lapsen etua ja puhut hänen puolestaan. Olet parhaimmillasi asiakastyön vuorovaikutustilanteissa ja haluat tehdä töitä asiakkaittesi elämäntilanteen parantamiseksi, joissa auttaminen tuottaa parhaan ilon työstäsi. Meillä lapsi on aidosti keskiössä.

Etsimme myös sinua, loppuvaiheen opiskelija, joka haluat kokeilla, onko ennaltaehkäisevä lapsiperhesosiaalityö sinua varten ja tuot mukanasi yliopistolta tullessasi tieteen uusinta antia ja intoa työhömme.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys.

Varhan työntekijöille tarjotaan työsuhde-etuna 250 euroa Smartum plus -palvelun kautta käytettäväksi liikuntaan, hyvinvointiin tai kulttuuriin.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

Tehtävään valitulta vaaditaan, että hän toimittaa itseään koskevan, lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittaman rikosrekisteriotteen.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/VARHA-03-606-24/fi_FI