Tuntiopettaja, valmistava opetus, Orimattilan kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2024
  • Hae viimeistään 21.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Orimattilan opetuspalveluissa on haettavana määräaikainen tuntiopettajan virka valmistavan opetuksen maahanmuuttajalasten opetukseen ajalle 1.8.2024 - 31.7.2025. Sijoituspaikka Jokivarren koulu. Opetusta 26 - 28 tuntia viikossa.

Yhteistyökumppaneina valmistavan opetuksen opettajalla ovat luokanopettajat, aineenopettajat ja erityisopettajat. Luokkaan rekrytoidaan myös koulunkäynninohjaaja. Koululla on myös kokemusta valmistavan opetuksen järjestämisestä ja suomen kielen opettamisesta maahanmuuttajille.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää, että hakijalla on
taitoa opettaa puhumaan, lukemaan ja kirjoittamaan suomen kielellä sekä opettamaan matematiikan perustaitoja
valmius ja halu kasvattaa maahanmuuttajalapsia suomalaisen yhteiskunnan jäseneksi
ennakkoluulottomuutta ja yhteistyökykyä
Kokemus valmistavan opetuksen luokanopettajan työn hoitamisesta luetaan eduksi.

Valmistavan opetuksen opettajan vastuulla on eri ikäisten valmistavan opetuksen oppilaiden opetuksen suunnittelu yhteistyössä luokanopettajien, aineenopettajien ja koulunkäynninohjaajan kanssa. Luokka sijoittuu joko koulumme pienimpien oppilaiden tiimiin (1.-3. luokat) tai vuosiluokkien 4 - 6 tiimiin. Orimattilassa on linjattu, että valmistavan opetuksen luokissa pyritään noin 10 oppilaan luokkakokoon. Jos oppilasmäärä jostain yllättävästä syystä romahtaisi, voimme joutua lopettamaan luokan kesken lukuvuoden, jolloin myös opettaja jouduttaisiin irtisanomaan. Tällaista ei toki nyt ole näköpiirissä.

Viran kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98) mukaisesti. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan.

Valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista. Virassa on viiden kuukauden koeaika.

Hakemukset tulee jättää Kuntarekryn kautta 21.5.2024 klo 23.59 mennessä. Kelpoisuuden osoittavat todistukset on liitettävä mukaan sähköiseen hakemukseen.
Haastatteluja voidaan järjestää hakuaikana.

Määräaikaisessa tehtävässä kelpoisuusvaatimukset täyttävien hakijoiden puuttuessa myös vaadittavaa kelpoisuutta vailla olevat hakijat otetaan huomioon.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/602049/fi_FI