Perusopetuksen lehtori (äidinkieli ja kirjallisuu, Orimattilan kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2024
  • Hae viimeistään 21.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Orimattilan kaupungin opetuspalveluissa julistetaan haettavaksi vakinaista täyttämistä varten 1.8.2024 lukien:

Perusopetuksen lehtorin virka, opetettavana aineena äidinkieli ja kirjallisuus. Sijoituskoulu tällä hetkellä Orimattilan yhteiskoulu. Tulevana lukuvuonna opetusta myös Erkko-lukiossa.

Orimattilan yhteiskoulu on noin 430 oppilaan yläkoulu. Yleisopetuksen lisäksi koulussa on kolme erityisluokkaa sekä kaupunkikohtainen joustavan perusopetuksen luokka (JoPo). Koulussa työskentelee kaksi laaja-alaista erityisopettajaa sekä viisi koulunkäynninohjaajaa. Koulun toiminta on tiimiorganisoitua ja työyhteisö on moniammatillinen ja toisiaan tukeva. Orimattilan yhteiskoulu kohtaa ja tukee oppilaita tasa-arvoisina ja yhdenvertaisina.

Koulun oppilaat ovat vuosiluokilla 7-9. Koulu noudattaa 5-jaksojärjestelmää ja käyttää 75-minuuttista oppituntia. Oppimisalustoina käytetään Peda.netiä ja Office365:tä. Otamme käyttöön vastavalmistuneen koulurakennuksen lukukauden alkaessa.

Erkko-lukio on keskikokoinen, urheilua ja digitaalista viestintää sekä robotiikkaa painottava oppilaitos. Lukiossa on noin 170 opiskelijaa ja 15 opettajaa.

Haluatko mukaan työyhteisöön, jossa ammattiosaamistasi ja innovatiivisuuttasi arvostetaan ja sinusta huolehditaan?

Haemme joukkoomme osaavaa ja innostunutta ammattilaista, joka
- hallitsee äidinkielen ja kirjallisuuden eri sisältöalueet
- tuntee uuden opetussuunnitelman
- osaa ottaa huomioon erilaiset oppijat
- uskaltaa luoda ja kokeilla yksin ja yhdessä aineryhmän kanssa
- hallitsee sähköisen oppimisympäristön käytön omissa oppiaineissaan ja osaa hyödyntää sitä laajemmin koko koulua kattavasti, verkkopedagogiikkai
- omaa hyvät työyhteisötaidot ja vuorovaikutustaidot
- toimii tiimin jäsenenä ja myös itsenäisesti

Virkojen kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98) mukaisesti. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan.

Valitun on ennen vaalin vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista. Noudatamme viroissa kuuden kuukauden koeaikaa.

Virkaa haetaan Kuntarekryn kautta 21.5.2024 klo 15.00 mennessä. Kelpoisuuden osoittavat todistukset tulee liittää mukaan sähköiseen hakemukseen.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/601731/fi_FI