Tuntiopettaja, Orimattilan kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2024
  • Hae viimeistään 21.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Orimattilan kaupungin opetustoimessa on haettavana määräaikainen tuntiopettajan virka ajalle 1.8.2024 - 31.7.2025.
Opetettavat aineet kemia ja matematiikka. Sijoituskoulu on Erkko-lukio ja tunteja myös yläkoululla. Tunteja vähintään 21.

Erkko-lukio on keskikokoinen, urheilua ja digitaalista viestintää sekä robotiikkaa painottava oppilaitos. Lukiossa on noin 170 opiskelijaa ja 15 opettajaa. Haemme joukkoomme osaavaa ja innostunutta ammattilaista.

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja sekä halua kehittyä opettajana. Arvostamme vahvaa pedagogista osaamista opetettavissa aineissa sekä opetusteknologian ja verkkopedagogiikan osaamista.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98) mukaisesti. Palkka ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan.

Valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista. Noudatamme neljän kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan Kuntarekryn kautta 21.5.2024 klo 15.00 mennessä. Kelpoisuuden osoittavat todistukset on liitettävä mukaan sähköiseen hakemukseen.
Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Määräaikaisessa tehtävässä kelpoisuusvaatimukset täyttävien hakijoiden puuttuessa myös vaadittavaa kelpoisuutta vailla olevat hakijat otetaan huomioon.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/601649/fi_FI