Asuntolaohjaaja, Pohjois-Karjalan Koulutuskuntayhtymä
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2024
  • Hae viimeistään 22.5.2024
  • Palkkaus: 2529,92€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme asuntolaohjaajaa Riverian Peltolan asuntolaan Joensuuhun 1.8.2024 alkaen.

Asuntolaohjaaja vastaa asuntolassa asuvien opiskelijoiden turvallisuutta, terveyttä, hyvinvointia ja opiskelukykyä edistävän asuntolatoiminnan toteutumisesta Riveriassa. Asuntolaohjaajan tehtäviin sisältyy neuvonta-, tuki- ja ohjaustehtävät, yhteisöllisyyyden ja turvallisuuden edistäminen sekä asuntolatoiminnan päivittäisten käytännön asioiden hoitaminen. Lisäksi asuntolaohjaaja kehittää asuntoapalveluita yhdessä muiden Riverian asuntolaohjaajien kanssa ja tekee moniammatillista yhteistyötä mm. huoltajien, opettajien ja muun tuki- ja sidosryhmähenkilöstön kanssa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Asuntolaohjaajan tehtäväkohtainen palkka on 2529,92 euroa/kk. Maksamme työkokemuksen perusteella työkokemuslisää, joka työkokemuksen määrän mukaan voi olla 3 % tai 8 %. Työaika on 38,25 t/vk. Työ on pääsääntöisesti iltatyötä klo 14 - 22.

Edellytämme soveltuvaa toisen asteen ammatillista koulutusta tai tutkintoa, kuten nuoriso-, kasvatus- ja ohjausalan tai sosiaali- ja terveysalan koulutusta ja vähintään kolmen vuoden työkokemusta ohjaustehtävistä.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja ihmissuhdetaitoja, yhteisöllistä ja ratkaisukeskeistä työotetta sekä kykyä työskennellä sekä itsenäisesti että osana asiantuntijatiimiä ja moniammatillista verkostoa.
Eduksi luetaan valmius työskennellä tarvittaessa englannin kielellä ja halu kehittää asuntolatoimintaa.

Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Opinto- ja työkokemusta koskevat todistuskopiot pyydetään tallentamaan hakemuksen liitteeksi Kuntarekryssä. Liitteiden määrä on rajoitettu, mutta yhteen liitteeseen voi sisältyä useita dokumentteja.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä toimitettava nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riveria tarjoaa sinulle upeat puitteet merkitykselliseen työhösi. Olemme yksi Suomen suurimmista ja menestyneimmistä ammatillisen koulutuksen ja vapaan sivistystyön järjestäjistä. Arvomme ovat asiakaslähtöisyys, vaikuttavuus ja vastuullisuus. Riveriassa olet osa moniammatillista työyhteisöä, jossa osaava, motivoitunut ja hyvinvoiva henkilöstö on toimintamme perusta.

Tarjoamme monipuoliset kehittymismahdollisuudet, modernit työympäristöt sekä hyvät henkilöstöedut. Järjestämme henkilökunnallemme osaamista tukevia koulutuksia ja kannustamme työntekijöitämme oman osaamisen kehittämiseen. Tarjoamme lakisääteisten työterveyshuollon palvelujen lisäksi työterveyspainotteiset sairaanhoitopalvelut. Lisäksi tarjoamme henkilöstöllemme tukea liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalveluihin.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/598447/fi_FI