Ohjaaja, Sylvia-koti yhdistys ry
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2024
  • Hae viimeistään 26.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Sylvia-koti yhdistys on monipuolinen sosiaalialan palveluntuottaja erityistä tukea tarvitseville lapsille, nuorille ja aikuisille. Toimintamme käynnistyi vuonna 1956 ja nykyisin toimimme noin 160 ammattilaisen voimin viidessä eri yksikössä Lahden, Hollolan ja Orimattilan alueilla.

Sylvia-kodin asumispalveluissa asuu kehitysvammaisia nuoria ja aikuisia. Sylvia-kodin ryhmäkodeissa työtämme ohjaavia arvoja ovat asiakkaiden aito kohtaaminen ja arvostaminen sekä kestävän kehityksen periaatteet.

Haemme meille Sylvia-kodin kehitysvammaisten asumispalveluihin
OHJAAJAA
vakituiseen työsuhteeseen

Etsitkö lämminhenkistä työyhteisöä? Motivoiko sinua pitkäaikaiset asiakassuhteet? Onko työotteesi ohjauksellinen ja haluatko aidosti aikaa asiakkaan kohtaamiseen?

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tulla työskentelemään kodinomaiseen yksiköömme. Tehtävänäsi on ohjata meidän asukkaitamme kaikissa elämänhallintaan liittyvissä tilanteissa. Tehtävään sisältyy lisäksi kodinhoidollisia tehtäviä, joita tehdään ohjauksellisesti yhdessä asukkaiden kanssa.

Tarjoamme sinulle lämpimän vastaanoton ja hyvän perehdytyksen sekä fantastiset asiakkaat. Yksikkömme sijaitsee kauniissa, puutarhamaisessa ympäristössä Renkomäessä hyvillä kulkuyhteyksillä. Meillä koko yhteisön hyvinvointi on tärkeää ja työntekijät viihtyvätkin meillä pitkään.

Keskisuurena työantajana hierarkiamme on matala ja kuuntelemme henkilökuntaa. Kulttuurissamme korostuvat erityisesti lämminhenkisyys, yhteisöllisyys ja yhdessä tekeminen. Henkilöstöetuna tarjoamme ePassin, laajan työterveyden ja edullisen työpaikkaruokailun.

Edellytämme sosiaali- ja terveysalan tutkintoa (esim. lähihoitaja / sosionomi). Lisäksi edellytämme tartuntatautilain §48 mukaista rokotesuojaa. Valitun henkilön tulee esittää todistus terveydentilastaan määräaikaan mennessä.

Työ on kaksivuorotyötä, painotus on ilta- ja viikonloppuvuoroissa. Työvuorosuunnittelu toteutetaan 6 viikon jaksoissa. Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät Yksityisen sosiaalialan työehtosopimuksen mukaisesti. Käytössä on koeaika.

Lue lisää Sylvia-koti -yhdistyksestä: www.sylviakotiyhdistys.fi

Hae työpaikkaa osoitteesta