Terveydenhoitajaksi Iisalmeen, Pohjois-Savon hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2024
  • Hae viimeistään 21.5.2024
  • Palkkaus: 3068,10€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Palvelussuhteen alussa tehtävä sijoittuu kouluterveydenhuoltoon Iisalmeen ja työyksikkö on pohjoinen perhekeskus, mikä käsittää Iisalmen, Kiuruveden, Vieremän, Sonkajärven ja Rautavaaran. Työn aloitus 1.8.2024 tai sopimuksen mukaan.

Keitä me olemme?

Kouluterveydenhuolto kuuluu osana lasten ja nuorten terveyspalveluita, johon kuuluvat myös seksuaaliterveys-, äitiys-, ja lastenneuvolapalvelut sekä opiskeluterveydenhuolto. Työskentely tapahtuu kouluilla, jossa työskennellään osana moniammatillista tiimiä lääkärin, muiden opiskeluhuollon toimijoiden sekä opettajien ja muiden koulun työntekijöiden kanssa. Terveyspalvelut kuuluvat Pohjois-Savon hyvinvointialueen perhekeskuspalveluihin.
Asiakkaana kouluterveydenhuollossa ovat lapset ja heidän perheensä. Kouluterveydenhuoltoon kuuluu vuosittaiset määräaikaistarkastukset sekä laajat terveystarkastukset 1., 5. ja 8.-luokalla. Kouluterveydenhoitaja osallistuu yksiölliseen ja yhteisölliseen opiskeluhuoltoon sekä tapaturmien hoitoon.

Millaiseen työhön haemme tekijää?

Kouluterveydenhoitajan tehtävänä on lasten ja nuorten kasvun, terveyden ja kehityksen seuranta yhdessä koululääkärin kanssa. Terveydenhoitaja kartoittaa terveystottumuksia, antaa terveysneuvontaa opastaen lapsia ja perheitä itsehoitoon ja terveisiin elämäntapoihin. Tärkeä osa terveydenhoitajan työtä on huomioida psyykkistä hyvinvointia ja sosiaalisia suhteita.
Työ sisältää vuosiluokkien mukaiset terveystarkastukset, lasten ja rokotustoimintaan osallistumisen sekä muun koulun yhteisöllisen ja yksilöllisen opiskeluhuollon työn. Yhteistyötä tehdään myös muiden opiskeluhuollon toimijoiden sekä lasten ja nuorten mielenterveys- ja päihdepalveluiden psykiatristen sairaanhoitajien kanssa. Alueellinen verkostoyhteistyö on myös työn keskeinen sisältö. Työ on luonteeltaan itsenäistä, mutta työssä tukena on vahva tiimi sekä esihenkilö.

Mitä me tarjoamme työntekijöillemme?

Työhyvinvoinnin tukena on tiimin lisäksi mm. ePassi hyvinvointisi tukemiseen, kehittämispäiviä ja tyhytoimintaa. Työajat ovat joustavat ja tiimissä tukena ovat kokeneet ja osaavat terveydenhoitajat. Työhön perehdytetään ja mentorointia järjestetään.
Ammatillisen osaamisen lisäksi työntekoa tukee positiivinen asenne työn kehittämiseen liittyen. Tiimissä on hyvä tiimihenki. Oman työn organisointi ja hyvät vuorovaikutustaidot edesauttavat tässä tehtävässä ja tiimissä toimiessa. Palkka 1.6.2024 alkaen 3 068,10 €/kk.

Oletko sinä se terveydenhoitaja, ketä olemme etsineet?

Kelpoisuutena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen terveydenhoitajan pätevyys. Pätevien hakijoiden puuttuessa huomioimme myös viimeisen vaiheen terveydenhoitajaopiskelijat. Eduksi katsotaan hyvät vuorovaikutustaidot, kehitysmyönteisyys ja alan aikaisempi työkokemus kouluterveydenhuollosta. Työssä ei edellytetä ajokorttia tai autoa, mutta ajokortti katsotaan eduksi ja se auttaa työn suorittamista.

Muuta huomioitavaa
-Tehtävään valitun henkilön on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.
-Pohjois-Savon hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistuksen
 esittämistä.
-Noudatamme Pohjois-Savon hyvinvointialueella tartuntatautilain 48 § säännöksiä ja suositamme kaikille asiakastehtävissä
 työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.
-Tehtävää täytettäessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Teemme työtä toimivan Pohjois-Savon hyvinvointialueen puolesta. Sosiaalialalla,
terveydenhuollossa ja pelastustoimessa. Joka paikassa, joka päivä. Tule osaksi joukkoamme!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/596238/fi_FI