Bioanalyytikko/laboratoriohoitaja, Aava Aviapolis, Lääkärikeskus Aava Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2024
  • Hae viimeistään 26.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tervetuloa Aavaan!

Meillä saat tehdä töitä itsenäisesti, mutta ei tarvitse olla yksin, sillä meitä on täällä iso joukko tukemassa sinua päivittäisessä työssäsi. Yhteisöohjautuvamman organisaatiokulttuurin myötä pääset vaikuttamaan omiin työvuoroihin, lomiin sekä oman työn ja toimipisteen toimintatapoihin. Työsuhteen mukana tulee myös kivoja etuja, kuten kattava työterveyshuolto ja edut Pyhän ja Rukan laskettelukeskuksissa hissilippu- ja majoitusalennusten muodossa.

Tarjoamme sinulle monipuoliset työtehtävät iloisessa ja ammattitaitoisessa tiimissämme, sekä hienot modernit tilat Aviapoliksessa. Työ sisältää näytteenottoa, päivystysnäytteiden analysointia ja kliinisen fysiologian tutkimuksia. Tehtävässä voi työskennellä joko kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti, miten sinulle itsellesi parhaiten sopii.

Meillä kohdataan jokainen asiakas ja kollega yksilönä, joten toivomme sinun olevan ystävällinen ja asiakkaan tarpeet huomioiva kiva työkaveri. Välillä on kiirettä, mutta kyky säilyttää ammattimainen työskentelytyyli myös silloin on tärkeää.

Työskentelemme Aviapoliksen laboratoriossa kaksivuorotyössä ja tehtävään kuuluu myös viikonloppuja. Uudella kollegallamme tulee olla tehtävän edellyttämä pätevyys ja voimassa tartuntatautilain mukaiset rokotukset. Suoritamme huumausainetestauksen valitulle henkilölle. Edellytämme suomen kielen ja mielellään myös englannin ja/tai ruotsin kielen sujuvaa osaamista. Toivomme sinun pääsevän mukaan tiimiimme mahdollisimman pian, mutta sovitaan aloituksesta tarkemmin yhdessä.

Kerrothan meille kiinnostuksestasi rekrytointijärjestelmämme kautta mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 26.5.2024 mennessä. Tutustumme hakijoihin jo hakuaikana ja saatamme edetä valintapäätökseen jo ennen hakuajan päättymistä uuden tiimiläisen osuessa kohdalle. Jos jokin jäi mietityttämään, laita sähköpostia Tuijalle tuija.puolakanaho@aava.fi

Tervetuloa meille!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ats.talentadore.com/apply/bioanalyytikko-laboratoriohoitaja-aava-aviapolis/ZOQ6de