Siivooja, Eezy Oyj
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2024
  • Hae viimeistään 21.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Siivoojaa Kivijärvelle

Oletko ahkera ja itsenäiseen työhön kykenevä siivooja tai alalle haluava. Etsimme ISS:lle vaihtuviin kohteisiin, joustavin työajoin innokasta siivoojaa. Kohteina ovat esimerkiksi palvelutalot, posti ja terveysasemat. Työtehtävät vaihtelevat kohteiden mukaan. Töitä on tarjolla 25h/vko. Pääsääntöisesti työvuorot ovat maanantai-perjantai.

Tehtävänkuvaus:

Työpäiväsi siivoojana tulevat koostumaan vaihtelevista kohteista, jossa pääset haastamaan itseäsi erilaisissa siivousalan tehtävissä. Työtehtävät vaihtelevat kohteiden mukaan. aikaisemman työkokemuksen siivoustyöstä katsomme eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Tärkeintä on halu ja motivaatio oppia uutta. Toivomme että olisit valmis työskentelemään niin yksin kuin ryhmässäkin.

Mitä odotamme hakijalta:

- Kykyä työskennellä itsenäisesti vaihtelevissa kohteissa.

-Hyviä vuorovaikutustaitoja.

- Motivoitunutta työotetta

Mitä tarjoamme

- Kiinsteistöpalvelualan Tes mukaisen palkan.

- Vakituisen työtehtävän

- Jatkuvan tuen koko työsuhteesi ajan

- Kattavan perehdytyksen

Miten haet työpaikkaa

Mikäli tunnistit itsesi. jätäthän hakemuksesi pian, sillä aloitamme haastattelut heti sopivien tekijöiden löydyttyä. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja työsuhde solmitaan Eezy henkilöstöpalveluiden kanssa. Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli jokin jäi askarruttamaan.

Kimmo Jakosuo

HR-Konsultti

Eezy Henkilöstöpalvelut

0504650222

kimmo.jakosuo@eezy.fi

www.eezy.fi

Eezy Oyj on Suomen laajin työelämän asiantuntijatalo, jonka missiona on olla hyvän työelämän tekijä. Palvelemme asiakkaitamme mm. henkilöstövuokrauksen, yrityskulttuurimuotoilun ja johtamisen kehittämisen, rekrytointien, työllistämispalveluiden, kevytyrittäjyyden ja henkilöstötutkimuksien saralla. Me tunnemme suomalaisen työelämän sykkeen, koska työllistämme vuosittain n. 25 000 henkilöä, viemme läpi 900 organisaatioiden kehitysprojektia, analysoimme 200 000 henkilöstötutkimusvastausta ja teemme 3300 henkilöarviota. Liikevaihtomme oli 219 miljoonaa euroa vuonna 2023, ja osakkeemme noteerataan Helsingin Pörssin päälistalla. Eezy - eläköön elämä ja työ. www.eezy.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://eezy.fi/tyopaikat/525357760