Kokki Hailuotoon, Hailuoto, Bolt.Works Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2024
  • Hae viimeistään 24.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Asiakkaamme Hailuodon Luotsihotelli hakee huipputyyppejä Ravintola Hailiin kokin työtehtäviin. Paikassa pääset niin sanottuun "maisemakonttoriin", sillä ravintolasalista avautuu upeat merimaisemat Perämerelle.

Ravintola Haili sijaitsee Luotsihotellissa, Marjaniemessä. Ravintola on avoinna syys- ja talvikaudella hotellivarauksien sekä aukioloaikojen mukaan. Kesäisin ja alkusyksystä ravintola on avoinna joka päivä. Ravintolassa on baari, oleskelualueet sekä upea aurinkoterassi.

Hakijoilta odotetaan kokemusta aamupala-, lounas- sekä À la carte -kokin työstä. Toivomme myös iloista ja asiakaspalveluhenkistä asennetta ja otetta työntekoon. Lisäksi odotamme valmiutta aikaisiin työvuoroihin ja tarpeen mukaan joustavuutta myös päivän toisesta päästä.

Työtehtävissä et välttämättä tarvitse suomen kielen taitoa, sillä pärjäät myös englannin kielellä mikäli muuten olet etsimämme ammattilainen!

Työt alkavat sopimuksen mukaan mutta sopivan henkilön löydyttyä hyvinkin pian. Syksyn tullen pikkujoulusesonki pitää sinut vielä kiireisenä ja sesonkia kestää marras-joulukuulle.

Tarvittaessa järjestämme myös asunnon työpaikan lähettyviltä hyvin pientä yökohtaista maksua vastaan.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://q.bolt.works/application.html?advertId=1353222