Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Kirkkonummen kunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2024
  • Hae viimeistään 21.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Olet hyvä tiimityöntekijä kahden varhaiskasvatuksen opettajan rinnalla. Lastenhoitajana edistät päiväkodin lasten kokonaisvaltaista hyvinvointia, kasvua ja kehitystä yhteistyössä työyhteisösi ja perheiden kanssa. Vastaat lapsiryhmäsi mahdollisesta lääkehoidosta. Meillä pääset vaikuttamaan työhösi, sillä annamme aktiivisuudelle ja uusille ideoille tilaa.

Arvostamme osaamistasi, kokemustasi ja kiinnostustasi pienten lasten pedagogiikan kehittämisestä ja pienryhmätoiminnasta, hyviä ryhmä- ja yksilöohjaustaitoja sekä erinomaisia työyhteisötaitoja.

Tarjoamme sinulle:
- Monipuolisen tehtävänkuvan, jossa sinulla on mahdollisuus tehdä työtä omalla persoonalla ja vaikuttaa päiväkodin toimintaan
    laajemminkin
- Ketterän, joustavan ja jatkuvasti kehittyvän toimintakulttuurin
- Hyvän työyhteisön ja osaavan esimiehen
- Kattavat koulutusmahdollisuudet oman osaamisesi kehittämiseen
- Työterveyshuollon palvelut
- edullisen ja monipuolisen työpaikkaruokailun
- Kilpailukykyisen palkan 2 385,51 €
- 200 €/hlö/vuosi liikunta- ja kulttuurietuna (Epassi)
- Ilmaisen uintimahdollisuuden Kirkkonummen uimahallissa henkilökorttia vastaan

Kelpoisuusvaatimuksena lastenhoitajan tehtävään on varhaiskasvatuslain 540/2018 28§:n mukainen kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto (lastenohjaaja), sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava soveltuva tutkinto, joihin sisältyy tai joita on täydennetty riittävän laajoilla lasten hoidon, kasvatuksen ja opetuksen tutkinnonosilla sekä Valtioneuvoksen asetuksessa § 3 (1177/2018) määrittelemät soveltuvat tutkinnot. Lisäksi kelpoisuusehdot täyttävät varhaiskasvatuslain 540/2018 henkilöstöä koskevan siirtymäsäännöksen mukaiset hakijat.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 55 §:n mukaista terveydentilan selvitystä hengityselinten tuberkuloosista.

Haastattelu tehtävään järjestetään hakuajan jälkeen.

Hakemukset toimitetaan 21.5.2024 klo 12.00 mennessä sähköisesti os. www.kuntarekry.fi. Työavain KIR-03-259-24.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/KIR-03-259-24/fi_FI