Sisätauti-kirurgisen hoitotyön tuntiopettaja, Turun ammattikorkeakoulu Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2024
  • Hae viimeistään 20.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Meillä opettajat osallistuvat aktiivisesti myös TKI-työhön eli opetusta kehittäviin ja usein monialaisiin tutkimus-, kehitys- ja innovaatiohankkeisiimme.

MITÄ ODOTAMME SINULTA?
- Toivomme osaamisprofiilisi liittyvän monipuolisesti sosiaali- ja terveysalalla sairaanhoitajan ydinosaamiseen. Lisäksi toivomme osaamista erityisesti sisätauti-kirurgisen potilaan hoitotyöstä ja lääkehoidosta.

- Arvostamme soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja vähintään kolmen vuoden alakohtaista työkokemusta korkeakoulututkinnon suorittamisen jälkeen.

- Arvostamme työkokemusta erilaisista digitaalisista palveluista ja kotiin vietävistä palveluista.

- Toivomme tutkimus- ja kehittämisosaamista sekä kykyä ja aloitteellisuutta edistää tutkimus- ja kehitystoiminnan ja opetuksen integraatiota.

- Arvostamme opetuskokemusta ammattikorkeakoulussa ja simulaatio-ohjausosaamista sekä suoritettuja 60 opintopisteen laajuisia pedagogisia opintoja. Opettajan pedagogisten opintojen puuttuminen ei kuitenkaan ole este.

- Olet ryhmätoimija ja oman osaamisesi jakaminen, digitaalisten työkalujen hyödyntäminen ja toiminnan kehittäminen ovat sinulle motivaatiotekijä ja voimavara.

- Työ edellyttää englannin kielen taitoa ja innostusta kansainväliseen toimintaan.

MITÄ TARJOAMME?
Turun AMK:n sairaanhoidon osaamisalue tarjoaa sinulle näköalapaikan korkeakouluopetuksen, tutkimuksen ja kehittämistyön sekä työelämän rajapinnassa. Meillä saat mahdollisuuden työskennellä innostavassa ja iloisessa työyhteisössä, jossa osaamista jaetaan ja yhteistyötä tehdään monialaisesti.

Tehtävässä noudatettava koeaika on puolet työsuhteen kestosta.

Arvostamme moninaisuutta työyhteisössämme. Toivomme hakijoiksi eritaustaisia henkilöitä, esimerkiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia sekä eri kieli-, kulttuuri- tai vähemmistöryhmiin kuuluvia.

Turun ammattikorkeakoulu Oy, Terveys ja hyvinvointi -sektori, Kupittaan kampus, Turku
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/TuAMK-04-6-24/fi_FI