Sähköasentaja hotelliketjun kiinteistötiimiin, Oy Rova-Rest Ab
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Peera-perhe toivoo sähköasennuksen ihmettä perhehotelliketumme kohteisiin!

Uskotko rakkauteen ensi silmäyksellä? Olisiko jo aika tavata uudet perheenjäsenet? Peera Hotels & Cottages on ylpeästi pohjoissuomalainen hotelliketju. Ketjuumme kuuluu seitsemän yksilöllistä kohdetta ympäri pohjoisempaa osaa maastamme.

Toimimme Sodankylän keskustaajamassa kahdessa hotellissa: Hotelli Sodankylä & Budget Hotel Karhu.Pohjoisen kohteisiin kuuluu myös Pyhätunturilla sijaitseva KeloVilla Tietotunturi sekä Peurasuvanto Mökit & Camping. Kajaanissa kohteitamme ovat Hotel Kajanus ja Kartanohotelli Karolineburg. Raahesta löytyy myös Budget Hotel Raahe.
Päätoimipiste voi sijaita joko Kajaanissa tai Sodankylässä, josta liikutaan tarpeen mukaan myös toisiin kohteisiin.

Kiinteistötiimiimme kuuluu Sodankylässä Pasi ja Kajaanissa Asko - varsinaisia kiinteistöihmeitä. Nyt toivoisimme heille avuksi sähkötyöluvan omaavaa sähkötyöihmettä, joka auttaisi tarvittaessa myös muissa kiinteistönhoitoon liittyvissä tehtävissä ja projekteissa.

Olemme valmiita neuvottelemaan sopimuksen tuntimäärästä. Voimme aloittaa esimerkiksi osa-aikaisella sopimuksella ja muuttaa sen tarpeen mukaan myöhemmin kokoaikaiseksi. Riippuen toiveistasi työtehtävien laajuudesta, voimme keskustella myös kokoaikaisesta sopimuksesta.

Työtä varten toivomme sinun omaavan ennen kaikkea monipuolisen työkokemuksen sähköalalta, ja ei siitä haittaakaan ole, jos tiedät jotain hotelleista! Jos sinulla on sähkötöiden lisäksi muuta osaamista, kuten vaikka LVI-puolen tietotaitoa, se on todella iso plussa. Kohteemme ovat avoinna ympärivuotisesti palvellen työ- ja vapaa-ajan matkaajia, tarjoten hotelli-, mökki-, ravintola-, ja kokouspalveluita. Etsimämme ammattilaisen työtehtävät koostuvat tarpeen mukaan:
- arjen vikakorjauksista kiinteistöissä
- sähkökorjaus- ja asennustöistä sekä projekteista
- kohteiden korjauksien vuosisuunnittelusta
Tarjoamme raskaan sarjan huumoriporukan työyhteisönä pitkän historian omaavassa ja rennossa, uudistuvassa työympäristössä. Olemme myös vastikään saaneet Great Place to Work -sertifioinnin (Suomen parhaat työpaikat -tunnustuksen).

Puhut sujuvasti suomea ja ei se enkunkielen taitokaan haittaa. Inarinsaamea saattaa Peera'n tapoihin kuuluen nähdä/kuulua siellä sun täällä, ja muitakin kieliä ja murteita tässä porukassa lentelee.

Tarjoamme kiinteistöihmeelle siis:
-Ikuista rakkautta työpaikkaan vakituisen ja odotuksilta pidemmän pestin suhteen
-Perheenjäsentemme tuen sekä myös sen kevyen piikittelyn joka perhe-elämään kuuluu
-Erinomaiset mahdollisuudet heittää kehitysideoita lähiesihenkilöllesi
-Kilpailukykyisen palkan (esitä toivomuksesi)
-Vuotuisia Smartum etuuksia
-Extra terveysturvavakuutuksen kattamaan lähes kaiken sairaudenhoidon yksityisellä
-Loistavat asiakkaat, joita ilman emme pärjäisi
-Vapaapäivän ratoksi tuntuvia etuja kaikissa Peera-kohteissa

Työ alkaa kun sopiva perheenjäsen löytyy.

Peera Hotels & Cottages - olemme yhtä perhettä.
Peera'n liikevaihto vuonna 2023 oli 5,2m €. Toimipaikkoja löytyy Sodankylästä, Kajaanista, Raahesta, sekä mökkimajoitusta Pyhätunturilta ja Sallasta. Työllistämme ympärivuotisesti toistaiseksi n. 40hlö ja olemme kehittyvä ja kasvava yhtiö, jossa arvomme nojautuvat paljolti perheeseen, mutkattomaan palveluasenteeseen ja yhdessä tekemiseen.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:hilla-rina.palokari@peerahotels.fi