Vastaava ohjaaja, Tukena Lounatuuli, KVPS Tukena Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2024
  • Hae viimeistään 22.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hei sairaanhoitaja tai sosionomi! Etsimme vahvistusta tiimiimme Tukena Lounatuuleen Hyvinkäälle! Muuttuvien elämäntilanteiden vuoksi avasimme uudelleen mahdollisuuden hakea vakituisen vastaavan ohjaajan tehtävää kehitysvamman tai muun syyn vuoksi apua ja tukea tarvitsevien ihmisten parissa!

Vastaavana ohjaajana toimit yksikön johtajan oikeana kätenä. Tehtävässäsi toimit työnjohtoroolissa huolehtien asiakastyön ja toimintatapojen organisoinnista sekä kehittämisestä. Lisäksi pääset tekemään hoidollista sekä ohjaavaa työtä asiakkaidemme kanssa. Lounatuulessa asuu 12 runsaasti apua tarvitsevaa asukasta ja sinun tehtävänäsi on mahdollistaa yhdessä työkavereidesi kanssa asukkaidemme hyvä elämä.

Sovit meille Lounatuuleen, mikäli et pelkää nopeasti muuttuvia tilanteita ja olet aidosti kiinnostunut ammatillisesta sekä työn- ja työyhteisön kehittymisestä sekä kehittämisestä. Omaat soveltuvan sosiaali- ja terveysalan amk-tutkinnon tai aiemman opistotasoisen tutkinnon. Eduksi katsomme suoritetun EA1-koulutuksen sekä lääkehoidon koulutuksen. Myös tartuntatautilain mukainen rokotussuoja tulisi olla ajan tasalla.

Perehdytämme sinut kattavasti uuteen tehtävääsi sekä tarjoamme ammatillisen kasvusi tueksi erilaisia koulutuksia oman koulutusyksikkömme TAKOMO:n kautta. Koulutustarjonnan lisäksi tarjoamme työntekijöillemme kattavat henkilöstöedut, kuten lakisääteistä laajemman työterveyshuollon sekä liikunta- ja kulttuuriedun.

Haethan pikaisesti mukaan! Rekrytointi on auki 21.5.2024 asti, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä saat yksikön johtajalta Marjalta. Marjan tavoitat arkisin klo 9-15 numerosta 040831 3977 tai sähköpostitse marja.palkki@tukena.fi

Työpaikan tiedot:Yhteystiedot: Yksikönjohtaja Marja Palkki, 040831 3988, marja.palkki@tukena.fi
Työpaikan osoite: Takamartintie 1, 05810
Palkkaus: Yksityisen sosiaalialan TES / G24 + 150€ tehtäväkohtainen lisä
Työkokemus 1-5 vuotta
Työalkaa: mahdollisimman pian
Työaika: Jaksotyö (3-vuoro)
Työn kesto: Yli 12kk
Haku päättyy: 21.5.2024
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://questionnaires.jobilla.com/74ebce0c-c251-4bb4-98e7-2844283dfff7