Service Desk Specialist/RekryKoulutus/Funlus Oy, Funlus Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2024
  • Hae viimeistään 26.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Funlus Oy on vuonna 2008 perustettu idearikas mainostoimisto Kuopiosta (Nilsiä). Työllistämme neljä työntekijää ja alihankintaverkostomme kautta paikallisia toimijoita. Olemme vahvimmillamme sähköisen liiketoiminnan palveluissa, kuten verkkopalveluiden toteutuksissa ja hakukonenäkyvyyden parantamisessa. Ydinosaamistamme ovat vaikuttavan markkinointiviestinnän suunnittelu-, toteutus- ja seuranta sekä yritysilmeiden rakentaminen.

Service Desk Specialist / Käytön tukihenkilö (IT)

Etsimme positiiviseen ja rentoon työyhteisöömme asiakaspalveluhenkistä service desk specialistia. Olemme lämminhenkinen neljän hengen työyhteisö, joka huolehtii sinulle kattavan perehdytyksen työtehtäviisi. Työtehtävissäsi vastaat asiakastukipyytöihin ja ratkaiset asiakkaiden pyynnöt positiivisella ja ratkaisukeskeisellä otteella. Työtehtävissä korostuvat itsensä johtamisen taidot ja asiakaspalveluhenkisyys.
Me Funluksella tarjoamme sinulle rennon ja mukavan työyhteisön, jossa on turvallinen ja osaamisen kehittämiseen panostava kulttuuri. Tarjoamme myös joustavat työntekotavat ja meillä on vahva panostus työhyvinvointiin.

Tämä työpaikka on auki Growth & AI Academyn RekryKoulutuksen kautta. Kouluttajana toimii Saranen Consulting Oy. Koulutuspäivät ovat verkon yli tapahtuvaa vuorovaikutteista opiskelua. RekryKoulutuksen tavoitteena on lisätä osallistujien osaamista tekniseltä alalta ja tekoälyn parissa sekä työelämän taitojen kehittäminen.

Tutustu työnantajaan ja koulutukseen 21.5.2024 klo 14 järjestettävässä TE-live -lähetyksessä. Voit seurata lähetystä TE-liven sivuilla ja esittää kysymyksiä osallistujille chatin kautta, myös anonyymisti. Löydät suoran lähetyksen sekä sen tallenteen osoitteesta https://te-live.fi/lahetykset/VdkuuUHrE

KOULUTUKSEEN HAKEMINEN:
Hae tätä työtehtävää haussa olevan työvoimakoulutuksen RekryKoulutus, Growth & AI Academy (nro 721044) kautta 26.5.2024 mennessä: https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/721044?locations=Pohjois-Savo&&announced=0&sort=1

Huom! Koulutukseen hakeminen on kaksi vaiheinen.
1) Koulutukseen haetaan täyttämällä sähköinen hakulomake www.tyomarkkinatori.fi --- Henkilöasiakkaat --- Haussa oleva työvoimakoulutus --- Valitse oikea koulutus (Sanahakuun koulutuksen numero 721044) --- Kuvaus- tai Tiedot -välilehdiltä klikkaamalla "Hae tähän koulutukseen". Palveluun kirjaudutaan henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla tai sirullisella henkilökortilla. Mikäli täytät sähköisen hakemuksen ilman kirjautumista, sinun tulee vahvistaa hakemuksesi TE-toimistossa ennen hakuajan päättymistä.

2) Täytä osaamisprofiilisi Sarasen rekrytointijärjestelmään:
https://sc.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=682
Tämän osaamisprofiilin tietoja käytetään osaamisesi esittelemiseen rekrytoiville yrityksille.

Lisätietoja koulutuksesta:
Saranen Consulting Oy Training Manager Laura Hovi, p. 040 673 6381, laura.hovi@saranen.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:markus.aho@funlus.org