Algorithm development engineer/RekryKoulutus, Rocsole Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2024
  • Hae viimeistään 26.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Rocsole Oy on innovatiivinen ja kasvava teknologiayritys, joka kehittää, markkinoi ja valmistaa sähköiseen tomografiateknologiaan perustuvia mittausinstrumentointiratkaisuja sekä digitaalisia palveluita ja ohjelmistoja kansainvälisen öljy- ja kaasuteollisuuden sekä muun prosessiteollisuuden tarpeisiin. Pääkonttorimme sijaitsee Kuopiossa ja toimimme maailmanlaajuisesti.

Algorithm development engineer

Rocsole Oy etsii joukkoonsa motivoitunutta ja osaavaa Algorithm Development Engineeria. Oletko valmis haasteeseen, jossa pääset kehittämään edistyksellisiä ML/AI-menetelmiä Rocsolen mittausjärjestelmien tuottaman datan käsittelyyn?
Teknologiatiimimme koko on tällä hetkellä neljä henkilöä, ja etsimme nyt joukkoomme uutta osaajaa. Työsi keskittyy aluksi Rocsolen mittausjärjestelmien tuottaman datan käsittelyn ML/AI-menetelmien kehitykseen. Tässä tehtävässä pääset hyödyntämään Python-, Pytorch-/Keras- sekä Matlab-osaamistasi. Toivomme myös vahvaa osaamista data-analytiikassa. Vahva tausta teknisillä aloilla, luonnontieteissä, matematiikassa tai ICT:ssä katsotaan eduksi. Toivomme, että sinulla on erinomainen ongelmanratkaisukyky ja analyyttinen ajattelutapa.
Tarjoamme mahdollisuuden olla osa kansainvälistä ja innovatiivista työyhteisöä, joka keskittyy huipputeknologian kehittämiseen. Tämän lisäksi tarjoamme joustavan työympäristön, jossa on mahdollisuus osittaiseen etätyöskentelyyn.

Tämä työpaikka on auki Growth & AI Academyn RekryKoulutuksen kautta. Kouluttajana toimii Saranen Consulting Oy. Koulutuspäivät ovat verkon yli tapahtuvaa vuorovaikutteista opiskelua. RekryKoulutuksen tavoitteena on lisätä osallistujien osaamista tekniseltä alalta ja tekoälyn parissa sekä työelämän taitojen kehittäminen.

Tutustu työnantajaan ja koulutukseen 21.5.2024 klo 14 järjestettävässä TE-live -lähetyksessä. Voit seurata lähetystä TE-liven sivuilla ja esittää kysymyksiä osallistujille chatin kautta, myös anonyymisti. Löydät suoran lähetyksen sekä sen tallenteen osoitteesta https://te-live.fi/lahetykset/VdkuuUHrE

KOULUTUKSEEN HAKEMINEN:
Hae tätä työtehtävää haussa olevan työvoimakoulutuksen RekryKoulutus, Growth & AI Academy (nro 721044) kautta 26.5.2024 mennessä: https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/721044?locations=Pohjois-Savo&&announced=0&sort=1

Huom! Koulutukseen hakeminen on kaksi vaiheinen.
1) Koulutukseen haetaan täyttämällä sähköinen hakulomake www.tyomarkkinatori.fi --- Henkilöasiakkaat --- Haussa oleva työvoimakoulutus --- Valitse oikea koulutus (Sanahakuun koulutuksen numero 721044) --- Kuvaus- tai Tiedot -välilehdiltä klikkaamalla "Hae tähän koulutukseen". Palveluun kirjaudutaan henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla tai sirullisella henkilökortilla. Mikäli täytät sähköisen hakemuksen ilman kirjautumista, sinun tulee vahvistaa hakemuksesi TE-toimistossa ennen hakuajan päättymistä.

2) Täytä osaamisprofiilisi Sarasen rekrytointijärjestelmään:
https://sc.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=682
Tämän osaamisprofiilin tietoja käytetään osaamisesi esittelemiseen rekrytoiville yrityksille.

Lisätietoja koulutuksesta:
Saranen Consulting Oy Training Manager Laura Hovi, p. 040 673 6381, laura.hovi@saranen.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:harri.hedman@rocsole.com