Asiantuntija, Pietarsaari, Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskusten sekä työ- ja eli
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2024
  • Hae viimeistään 23.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Asiantuntija osallistuu työvoimakoulutuksen suunnitteluun sekä TE-toimiston työvoimakoulutusten valmistelutehtäviin ELY-keskuksen kanssa. Asiantuntija toimii yhteyshenkilönä oppilaitosten ja ELYn välillä työvoimakoulutuksiin liittyvissä asioissa kuten suunnittelussa, koulutusesityksissä, hankinnoissa, toteuttamisessa ym. prosessin eri vaiheissa. Asiantuntija pyrkii omalta osaltaan kehittämään ja tukemaan yhteistyötä mm. tiedonkulun, ohjautumisen ja työkäytäntöjen suhteen oppilaitosten ja TE-toimiston välillä.

Asiantuntijan tehtävänä Ohjaus ja osaamispalveluiden yksikössä on tunnistaa asiakkaiden osaamisen kehittämistarpeet, ohjata asiakkaita parantamaan ammatillista osaamistaan sekä tarjota heille soveltuvaa koulutusta, valmennusta ja tukea työllistymiseen.

Asiantuntija arvioi asiakkaan palvelutarvetta ja laatii arvioinnin pohjalta osaamisen kehittymisen suunnitelman. Asiantuntijan tehtävänä on tukea asiakasta ammatillisessa kehittymisessä, arvioida yhdessä asiakkaan kanssa kehittymistarpeita sovittaen niitä työmarkkinoiden työvoimatarpeisiin ja ennakkotietoon. Palvelulinjan asiantuntija vastaa omaehtoisen opiskelun prosessista.

Asiantuntija tekee työtä asiakaspalvelussa ohjauksellisella työotteella, vaativimmissa tapauksissa aikavarauksella, ottaen kantaa henkilöasiakkaan työllistymismahdollisuuksiin ja velvoittavasti ohjaa asiakasta soveltuvaan TE-palveluun tai muuhun palveluun. Pääosa ohjauksesta tapahtuu paikan päällä toimistossa tai puhelimitse, mikä vaatii vahvaa asiantuntijuutta, vuorovaikutustaitoa ja markkinointiosaamista. Asiakaspalvelua tehdään sekä toimipaikkakohtaisesti että toimipaikkojen yli tapahtuvana asiakaspalveluna.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://valtiolle.fi/tyoavain/4910/fi_FI