Sosiaalialan ohjaaja, Tulevaan Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Sosiaaliohjaaja Jyväskylään - Lastensuojelun ja perhesosiaalityön avopalvelut
Tulevaan Oy avopalvelut

Haluatko työskennellä itsenäisesti ja suunnitella omat työvuorosi? Haluatko saada peruspalkkaa 2820 - 3220e / kk (G 26) ja kokoaikaisena mahdollisuuden tulosbonuksiin?

Jos vastaus on kyllä ja olet sosionomi, sairaanhoitaja, kuntoutuksenohjaaja tai toimintaterapeutti, ota yhteyttä ja tule osaksi kehittyvää ja kasvavaa työtiimiämme Jyväskylään!

Meillä sinuun luotetaan ja saat vaikuttaa työhösi. Työ on itsenäistä, mutta esihenkilön ja työkavereiden tuki on aina tarjolla. Tiimimme koostuu osaavista sosiaali- ja terveysalan ammattilaisista. Teemme työtä hyvällä yhteishengellä ja rennolla otteella. Toimistomme sijaitsee aivan Jyväskylän keskustassa osoitteessa Gummeruksenkatu - toimistolla pääset tapaamaan työkavereita ja sitä voi käyttää myös asiakastyössä.

Teet töitä Jyväskylän perhesosiaalityön ja lastensuojelun avopalvelutiimissä. Pääsääntöisesti työhösi kuuluu perhetyötä, tehostettua perhetyötä ja ammatillista tukihenkilötyötä.

Työsuhteesi voi olla koko- tai osa-aikainen ja voit työskennellä myös tuntityöntekijänä. Työtä on pääsääntöisesti arkisin klo 12 ja 20 välillä, mahdollisesti myös säännöllisempää ilta- ja satunnaista viikonlopputyötä, joista voimme sopia erikseen.
Laita hakemus ja CV (jos sinulla on sellainen valmiina) osoitteeseen rekrytointi@tulevaan.fi.

Tarkista sitä ennen, että nämä täyttyvät:
- Sinulla on sosiaali- tai terveysalan AMK-tutkinto tai aiempi opistotason tutkinto (myös loppuvaiheen opiskelijat huomioidaan)
- Olet rekisteröitynyt JulkiTerhikkiin/ JulkiSuosikkiin
- Sinulla on kokemusta sosiaalialan työtehtävistä
- Pystyt tekemään itsenäistä työtä ja suunnittelemaan oman työsi
- Sinulla on ajokortti ja mahdollisuus oman auton käyttöön
- Näiden lisäksi on hienoa, jos sinulla on osaamista mielenterveys- ja päihdetyöstä sekä nepsy-asiakkaiden kanssa työskentelystä. Erityisosaamisen sekä monipuolisen kielitaidon huomioimme palkkauksessa.

Meillä on käytössä yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimus ja palkkaluokka on vähintään G 26. Kokoaikaisille työntekijöille tarjoamme kannustavan bonusjärjestelmän sekä liikunta- kulttuuri- ja lounasedut ja työterveyshuollon.

Kiinnostuitko?
Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi + ansioluettelo osoitteeseen rekrytointi@tulevaan.fi 3.6.2024 mennessä. Ei kannata kuitenkaan aikailla - valitsemme sopivan työntekijän heti sen löydyttyä ja toteutamme työhaastatteluja portaittain toukokuun aikana.

Työ alkaa mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan.

Voit halutessasi soittaa Palveluvastaavalle / Lotta Kymäläinen puh. 045 78359254 ja kysyä lisää.

Tulevaan
- Yhdessä hyvään elämään-
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:rekrytointi@tulevaan.fi