Järjestöavustaja Paikka auki-ohjelma (STEA), Valo-Valmennusyhdistys ry
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2024
  • Hae viimeistään 26.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme alle 30-vuotiasta nuorta Paikka auki -avustuksella palkattavaan avoimeen järjestöavustajan tehtävään. Paikka auki - työntekijä pääsee tutustumaan kanssamme monipuolisesti järjestötyön erilaisiin tehtäviin. Palkattava henkilö toimii yhdistyksen muun henkilöstön rinnalla vertaisohjaajana tukien yhdistyksen yleishyödyllisissä toiminnoissa mukana olevia näiden oman elämän kysymyksissä, pyrkimyksissä ja arjessa.

Työtehtäviin sisältyy erityisesti kynnyksettömän pajatoiminnan ja pientapahtumien suunnittelu sekä käytännön järjestelyjen toteuttaminen. Lisäksi palkattava henkilö aktivoi muita toimintaan osallistuvia nuoria sekä kehittää toimintaa aiempaa toimijalähtöisemmäksi. Työtehtäviin sisältyy myös viikoittaista viestintää sosiaalisen median kanavilla, vaikuttamistyön avustavia tehtäviä, hävikkiruoan vastaanottoa sekä avustavia toimistotehtäviä.

Työpaikka sijaitsee Itäkeskuksessa yhdistyksen Lysis-toimipisteellä osoitteessa Asiakkaankatu 3. Olemme innostava, kannustava ja positiivinen työyhteisö. Toivomme myös sinulta avointa mieltä ja reipasta työotetta. Eduksi katsotaan kiinnostus nuorisotyötä ja järjestökentän toimintaa kohtaan. Hyvät vuorovaikutustaidot, reipas asenne ja kiinnostus tapahtumatuotantoon ja sosiaalisen median kehittämistehtäviä kohtaan lasketaan myös eduksi.

Työsuhde kestää 12 kk. Työaika on 37,5 tuntia viikossa. Työsuhteessa noudatetaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Työllistettävän nuoren tulee työsuhteen alkaessa olla alle 30-vuotias. Palkattavan nuoren tulee olla työtön eikä hän voi olla päätoiminen opiskelija. Nuorella voi olla vain vähän tai ei vielä lainkaan työkokemusta. Nuorten kohdalla ohjelmassa painotetaan vaikeasti työllistyviä nuoria. Ohjelmaan ei voi palkata henkilöä, joka on aiemmin työllistynyt Paikka auki -avustusohjelman kautta. Paikka auki -ohjelmasta ja palkkauksen kriteereistä voit lukea lisää täältä: https://paikka-auki.fi/tietoa-paikka-auki-avustusohjelmasta/

Hae työpaikkaa osoitteesta