LVI-Huoltoasentaja, Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2024
  • Hae viimeistään 21.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme vakavaraiselle asiakasyritykselle LVI-Asentajaa huoltokohteisiin. Työkohteet ovat pääsääntöisesti asumispalveluita tarjoavia yrityksiä, huoltoyhtiöitä ja julkisen sektorin toimijoita uudenmaan alueella. Työt alkavat arkisin asiakasyrityksen toimistolta Järvenpäästä.

Edellytämme hakijoilta noin viiden vuoden kokemusta LVI-asentajan töistä, kykyä itsenäiseen ja asiakaslähtöiseen työskentelyyn sekä B-ajokorttia. Kaikki aikasempi kokemus LVI-huolto- ja korjauspuolelta luetaan eduksi.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Edellytämme hakijalta:

Voimassa olevia ammattipätevyyksiä
      Alan tutkintoa
      Asiakaslähtöisyyttä
      B-ajokorttia

Asiakasyrityksemme tarjoaa:

Kilpailukykyisen palkkauksen
      Kaikki työhön tarvittavat varusteet
      Mahdollisuuden vakituiseen työsuhteeseen

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan avointa paikkaa mahdollisimman pian, sillä avoimet työpaikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen hakulinkin kautta. Huomioithan, että haastattelemme potentiaalisia hakijoita jo hakuaikana.

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy on rakennusalan ja talotekniikan toimialoilla toimiva henkilöstöpalveluyritys. Yrityksille tuotamme henkilöstöpalveluratkaisuja vahvalla ammattitaidolla. Työntekijöillemme olemme turvallinen ja luotettava työnantaja ja väylä rakennusalan uusiin haasteisiin. Mestareiden toiminta perustuu vahvoihin kumppanuussuhteisiin ja asiakaslähtöisyyteen. http://www.henkilostomestarit.fi/
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://mestarit.likeit.fi/apply/8870246