Sourcing Manager, IT kategoria, ValueSource Partners Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2024
  • Hae viimeistään 3.11.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme ValueSourcen Hankintojen Huippujengiin

IT SOURCING MANAGERia

Digitalisaation pyörteet ulottuvat liiketoiminnan kaikille osa-alueille ja hankinnan rooli on tuoda lisäarvoa myös IT-hankinnan toteutukseen ja kumppanuuksien hallintaan. IT-hankintaa on kaikkialla eri liiketoiminnoissa ja olemme tässä trendissä vahvasti mukana.

Tehtävät sisältävät IT-hankintojen ja hankkeiden läpivientiä kansainvälisessä ympäristössä aina hankinnan strategisesta suunnittelusta neuvotteluihin ja sopimusten viimeistelyyn asti sekä muita IT-hankintoihin ja sopimuksiin liittyviä tehtäviä.

Tehtäväkenttäsi

- IT-hankintojen suunnittelu ja toteutus synkronoituna liiketoiminnan tarpeisiin

- liiketoiminnan sidosryhmien yhteistyö sekä sparraus

- sopimusneuvotteluiden veto ja sopimustyö (IT infra, helpdesk-palvelut, SaaS, SW-kehitys, konsultointipalvelut, lisenssit), konsultoit lakitiimiä tarvittaessa

- laadit RfQ-materiaaleja ja toteutat kilpailutuksia suunnitelman mukaisesti

- vastaat kumppaneiden hallinnasta ja yhteistyöstä

- tuet asiakkaamme liiketoiminnan avainhenkilöitä onnistumaan hankinnoissa

- osallistut hankinnan edustajana erilaisten IT-projektien ja hankkeiden toteutukseen

Toivomme, että

- olet jo antanut näyttöjä IT hankinnoissa esim. infra, lisenssi- ja pilvihankinnoista sekä niihin liittyvistä kilpailutuksista ja sopimuksista

- olet aktiivinen, palveluhenkinen persoona, jolla on vahvat kommunikaatio- ja vaikuttamistaidot

- sinulla on hyvät yhteistyö- ja tiimityötaidot sekä joustava ja positiivinen asenne muutoksiin

- sinulla on itsejohtamistaidot, etkä pelkää tehdä aloitetta ja haastaa vallitsevaa tilannetta - tarjoat ratkaisuja ja vaihtoehtoja

- kommunikoit selkeästi ja ammattimaisesti sekä suomeksi että englanniksi

- sinulla on kokemusta ja intoa hankintatyökalujen hyödyntämisestä

- sinulla on joko kaupallinen tai tekninen korkeakoulututkinto

Työ on kokoaikainen ja aloitus onnistuu sopimuksen mukaan esimerkiksi elokuussa 2024. Käytössämme on joustava hybridimalli, jossa odotus on, että asiakkaan lokaatiossa PK-seudulla työskennellään osa ajasta ja loput etänä. Tehtävissä sinulla on tukenasi asiakkaan organisaation lisäksi ValueSourcen hankinnan ammattilaiset.

Mikä tekee ValueSourcesta erityisen?

- Meidät palkittiin vuoden 2023 Hankintayritykseksi LOGYn toimesta!

- Olemme vakaa, kasvava ja moderni hankintojen täyden palvelun talo ja olemme myös Suomen suurin hankintaosasto!

- Tiimissämme panostetaan merkittävästi henkilöstön kehittymiseen, koulutukseen ja hyvinvointiin.

- Pääset hyödyntämään, kehittämään ja laajentamaan omaa osaamistasi. Laajassa asiakaskunnassamme on tunnettuja yrityksiä eri toimialoilta, joiden kautta pääset sukeltamaan mielenkiintoisiin ja monipuolisiin tehtäviin.

- Olet osa ValueSourcen Hankinnan Huippujengiä, jossa jaamme osaamista ja tuemme toinen toisiamme. Olemme omasta asiantuntijuudestamme ylpeä tiimi, jolta ei puutu huumoria eikä rentoa maanläheisyyttä.

- Joustavan ja elämäntilanteet huomioivan työyhteisön - meillä liukuva työaika ja etätyömahdollisuus ovat itsestäänselvyys.

- Työskentelet ValueSourcella työsuhteessa ja meidän tehtävämme on etsiä sinulle aina urasi seuraava askel.

- Meillä saa olla rohkea, luova ja innovatiivinen. Asiakkaamme ostavat meiltä ajattelua, näkemyksiä ja nykytilanteen haastamista. Kuuntelemme ja opimme samalla itse koko matkan ajan.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta ja kerro, miksi juuri sinä olet oikea henkilö tähän tehtävään. Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella: Suvi Pekkinen puh. 040 767 7265 tai sähköpostitse rekrytointi@values.fi.

Haku päättyy 19.6.2024, mutta käymme hakemuksia ja haastatteluja läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä - joten toimi nopeasti ja liity Hankinnan Huippujengiin!

ValueSource Partners Oy. Ensimmäisenä yrityksenä Suomessa tarjoamme hankinnat kokonaispalveluna (Procurement as a Service). Asiakkaamme voivat täysillä keskittyä liiketoiminnan johtamiseen ja kasvuun - me hoidamme hankinnat ja operatiivisen ostamisen - aina ammattimaisesti ja tuloksellisesti. Työntekijämme muodostavat Hankinnan Huippujengin, jossa on jo 50 ammattilaista. Tiimimme kehittyy kovaa vauhtia alan johtavaksi toimijaksi. Toimintamme kattaa koko Suomen ja tukikohtamme sijaitsevat tällä hetkellä Turussa ja Tallinnassa. Tutustu meihin: www.values.fi (http://www.values.fi/)

LI-Hybrid
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://careers.values.fi/jobs/4260720-sourcing-manager-it-kategoria