Metsäkoneenkuljettaja, Metsäkonepalvelu Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2024
  • Hae viimeistään 9.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme kokenutta harvesterinkuljettajaa Kymenlaaksoon.

Metsäalan ammattitutkinto on eduksi, mutta ei ole pakollinen, jos sinulla on pitkä työkokemus. Vaadittavia lisäkoulutuksia ovat metsäalan luonnonhoitokortti, työturvallisuuskortti sekä ensiapukoulutus. Lisäksi hakijalta vaaditaan atk-osaamista, palveluhenkisyyttä sekä tiimityötaitoja. Autamme lisäkoulutusten kanssa tarpeen mukaan.

Kymenlaaksossa työnjohdosta vastaa operaatioesihenkilö Hannele Paasonen. Kouvolassa sijaitsee huoltopiste, jonne tarpeen mukaan saa huoltomiehen apuun. Siirtopalvelut ostamme ulkopuolisilta palveluntuottajilta. Hoidamme työnantajavelvoitteet TES:n mukaisesti. Palkanmaksu tapahtuu kerran kuukaudessa. Kuljettajat voivat työskennellä joko suorite- tai tuntiperusteisella palkalla. Käytössämme oleva kalusto on ajanmukaista ja työlajeihimme hyvin soveltuvaa. Työntekijöidemme ammattitaitoa kehitetään jatkuvasti. Järjestämme vuosittain koulutuspäiviä sekä koko henkilökunnalle että kohdennetusti aihepiireittäin yhdessä sidosryhmiemme kanssa (mm. asiakkaat, konevalmistajat).

Metsäkonepalvelu-konserni tuottaa koneellisen puunkorjuun palveluita metsäalan yrityksille, yhteisöille ja yksityisille metsänomistajille Suomessa ja Ruotsissa. Työllistämme noin 170 metsäalan ammattilaista.

Lisätietoja työpaikasta Hannele Paasoselta puh. 040 520 6447.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.mkpd.fi/suomi