Palvelusuunnittelija, Alavuden kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Alavuden kaupungilla on haettavana perjantaihin 31.5.2024 klo 15.00 mennessä

PALVELUSUUNNITTELIJAN MÄÄRÄAIKAINEN VIRKA
(ajalle 1.8. - 31.12.2024)

Etelä-Pohjanmaan seudun työllisyyden kuntakokeilu on käynnistynyt 1.3.2021 alkaen ja se jatkuu 31.12.2024 saakka. Kuntakokeilun tehtävänä on yhteensovittaa valtion ja kuntien resursseja, osaamista ja palveluja. Tavoitteena on nykyistä tehokkaammin edistää työnhakijan työllistymistä ja koulutukseen ohjautumista, sekä tuoda ratkaisuja osaavan työvoiman saatavuuteen alueella.

Alavus, Kurikka, Kauhajoki, Teuva, Isojoki, Karijoki ja Soini ovat mukana valtion työllisyyden kuntakokeilussa ja muodostavat yhdessä Etelä-Pohjanmaan seudun työllisyyskokeilualueen. Näin ollen määrätyt valtion työ- ja elinkeinotoimistojen tehtävät ovat siirtyneet kokeilualueen tehtäväksi, ja osa Etelä-Pohjanmaan TE-toimiston asiakkaista on siirtynyt oman kotikuntansa asiakkaaksi. Kuntakokeilun tehtävistä on säädetty laki, joka on määräaikainen ja on voimassa 1.3.2021-31.12.2024.

Palvelusuunnittelijan tehtävänä on edistää työnhakijan työllistymistä ja koulutukseen kiinnittymistä. Palvelusuunnittelija osallistuu kuntakokeilun palveluprosessin toteuttamiseen, käyttää TE-toimiston URA-tietojärjestelmää ja hänen virkatehtäviinsä sisältyy JTYP-lain mukaisia palveluita koskeva päätöksenteko.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää työllisyydenhoitoon liittyvien palvelujen, lainsäädännön sekä alueellisten toimintojen laaja-alaista tuntemusta. Palvelusuunnittelijana toimiminen edellyttää kannustavaa, oikeudenmukaista ja tasapuolista työskentelyotetta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Tämän lisäksi arvostamme oma-aloitteisuutta, hyviä organisointitaitoja sekä kykyä työskennellä itsenäisesti.

Työaika 36,25 h/vko ja palkkaus KVTES:n mukaan. Viran täytössä noudatetaan kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen viran vastaanottoa esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/601677/fi_FI