Kerroshoitaja, Rovaniemi, Barona Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2024
  • Hae viimeistään 2.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme asiakkaallemme Santasportille iloista ja reipasotteista KERROSHOITAJAA .

Kerroshoitajana päätehtävänäsi on hotellihuoneiden kerrossiivous sekä hotellin yleisten tilojen siisteydestä huolehtiminen. Kerroshoitajana pääset osaksi kokenutta ja tehokasta tiimiä, joka pitää huolen siitä, että saat tehtävään kattavan perehdytyksen. Toivomme sinulla olevan jonkin verran aiempaa kokemusta kerroshoidosta tai siivouksesta. Reipas asenne ja halu oppia uutta ratkaisevat!

Kokonaisuuksien hahmottamisesta ja yksityiskohtien hallinnasta on kerroshoitajan työssä suuri hyöty. Työtahti on nopea, joten stressin- ja paineensietokyky on työssä välttämätöntä. Myös hyvä fyysinen kunto on eduksi, sillä työ on fyysisesti raskasta, ja työpäivät ovat intensiivisiä sekä täynnä tekemistä. Työtä tehdään tiimissä, mutta iso osa työstä tapahtuu työskennellen itsenäisesti.

Työvuorot pääasiassa päivävuoroja, työtä myös viikonloppuisin. Työtunteja tarjolla 90h/3vkoa. Työn aloitus heinäkuussa ja jatkuu maaliskuun loppuun asti. Palkkaus on Marava TES:in mukainen.

Jätäthän hakemuksen hakulomakkeen kautta, sillä emme voi tietoturvasyistä huomioida sähköpostitse jätettyjä hakemuksia. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana eli hae tehtävää saman tien linkin kautta, sillä paikka täytetään sopivan tekijän löydyttyä! Liitäthän hakemukseesi CV:n.

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://my.barona.fi/application/6638c60847ba20001ea36b2e