Kokoaikainen kahvilatyöntekijä, Kuopio, TOTAL-Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2024
  • Hae viimeistään 21.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Oletko iloinen asiakaspalvelija ja toimit hyvällä asenteella? Haluaisitko työskennellä ruoka- ja kahvilatuotteiden parissa monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä? - Etsimme nyt kahvilatyöntekijää kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen!

Kahvilatyöntekijänä normaali työpäiväsi pitää sisällään asiakaspalvelutehtävien sekä myynti- ja kassatyöskentelyn lisäksi vitriinituotteiden valmistamista, pöytiin tarjoilua sekä siivousta. Työn kuvaan sisältyy myös esim. pikaruokien (esim. hampurilaisannosten) valmistamista. Työtehtävät vaihtelevat päivittäin, joten toimenkuvasi on monipuolinen ja näin ollen jokainen päivä on aina erilainen. Työtä tehdään kahdessa vuorossa liikenneaseman aukioloaikojen mukaan klo 6-21 välillä, joten toivomme hakijoilta valmiutta vuorotyöhön. Työvuorot painottuvat arkipäiviin sekä lauantai vuoroihin. Sunnuntait ovat vapaata. Katsomme eduksesi myös auton käyttö mahdollisuuden.

Sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen töihin tullessasi, sillä työssä sinut perehdytetään ja koulutetaan työtehtäviisi. Menestyt työssäsi varmasti, kun olet oma-aloitteinen, palvelualtis ja täyttänyt 18 vuotta - ja mikä tärkeimpänä; sinulla on asenne kunnossa! Tarjolla on vakituinen ja kokoaikainen työ. Aloitus sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Olisiko tässä seuraava askel urapolullasi? - Täytä hakemuksesi ja kerro meille itsestäsi ja osaamisestasi lisää.

Toivomme Sinulta:

- Hieman aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä

- Reipasta työtä pelkäämätöntä asennetta ja hyvää paineensietokykyä

- hygieniapassia sekä auton käyttö mahdollisuutta

Tarjoamme Sinulle:

- Mukavan työympäristön ja loistavan tiimin ympärillesi

- Monipuolisen työnkuvan nopeatempoisessa ympäristössä

- Mukavat työkaverit ja kattavan perehdytyksen tehtävääsi

Olit sitten alan konkari tai alasta kiinnostunut tekijä, jätäthän hakemuksen pikaisesti sivuillamme tai ilmoituksessa olevan linkin kautta . Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja voit tarvittaessa kysyä Timolta Puh. 0400 552 675

Total-Henkilöstöpalvelut on henkilöstötalo, joka pyrkii edistämään ja lisäämään pidempikestoisia työsuhteita. Olemme keskittyneet laadukkaaseen ja pitkäjänteiseen yhteistyöhön asiakasyritystemme kanssa, mikä mahdollistaa pidempiaikaisten työsuhteiden tarjonnan ja usein vakinaistumisen mahdollisuuden työnhakijoillemme. Työllistämme vuosittain satoja osaajia asiakkaillemme, useille eri aloille. Toimimme paikallisesti Uudellamaalla, Pirkanmaalla, Keski-Suomessa ja Itä-Suomessa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://totalhp.likeit.fi/apply/1056422