Mekaaninen asentaja tehdasseisakkeihin, Kiela Partners Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2024
  • Hae viimeistään 26.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Enersense on päästöttömien energiaratkaisujen tuottaja, joka toimii globaalisti. Enersensen tavoitteena on laajentua laaja-alaisesta energia-alan palveluyrityksestä päästöttömän energian tuottajaksi sekä keskeiseksi vihreän energian yhtiöksi. Lue lisää osoitteesta enersense.fi

MEKAANISIA ASENTAJIA TEHDASSEISAKKEIHIN

Etsimme Enersensen Pietarsaaren yksikköön mekaanisia asentajia kenttätyöhön tehdasseisakkien ajaksi. Voit olla vasta hieman kokemusta alalta kerryttänyt tai jo alalla pitkään työskennellyt konkari.

Toimenkuvasi

Pääasiallisia työtehtäväviäsi ovat prosessiteollisuuden tehdasseisakkien laitehuollot ja korjaukset Pietarsaaressa ja lähiympäristössä. Seisakki alkaa 17.6. ja jatkuu heinäkuun loppuu saakka, jonka jälkeen on mahdollisesti tarjolla muita projekteja.

Menestyäksesi tehtävässä

Työ tapahtuu nopeatempoisessa ja vaativassa työympäristössä, jossa on äärimmäisen tärkeää noudattaa laatu- ja työturvallisuusohjeistuksia. Työssä käytetään paljon erilaisia laitteita ja koneita, joissa on nopeasti liikkuvia osia.

Voit asua Pietarsaaren alueella tai tulla reissuhommiin. Mikäli tulet kauempaa, majoitus ja päivärahat maksetaan asianmukaisesti. Työpäivät ovat pitkiä ja vaativat hyvää fyysistä kuntoa.

Toivomme sinulta

- Tehtävään soveltuvaa koulutusta tai kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä
- Tarkkuutta ja maalaisjärkeä
- Hyvää asennetta ja yhteistyötaitoja
- Ongelmanratkaisukykyä ja oman työn ennakointikykyä
- Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, tulityökortti on eduksi
- Suomen ja/tai ruotsin kielen taitoa

Saatat olla etsimämme henkilö, jos sinulla on toimeen tarttuva ja oma-aloitteinen työskentelyasenne .

Mitä tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen projetin tunnetulla asiakkaalla. Palkkaus on kannustava ja osaamiseen perustuva.

Oletko sinä etsimämme henkilö?

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, kerro meille enemmän itsestäsi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 26.5., lähettämällä meille vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostitse otsikolla SEISAKKI osoitteeseen info@kiela.fi

Aloitamme haastattelut jo hakuajan ollessa käynnissä ja työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Kiela Partnersilta Martina Sorvisto, martina.sorvisto@kiela.fi, p. +358 669 1083.

Vuonna 2014 perustettu Kiela Partners on laadustaan tunnettu henkilöstövuokrauksen ja rekrytoinnin ammattilainen. Kansainvälisyys, ammattimaisuus, tehokkuus ja läpinäkyvyys ohjaavat toimintaamme.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:info@kiela.fi