CNC-koneistaja, Eezy Oyj
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2024
  • Hae viimeistään 4.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
KEMET-VALU OY on Huittisissa vuodesta 1985 alkaen toiminut valimo, joka on erikoistunut alumiiniseosten kokillivaluun. Olemme erikoistuneet pieniin, pääasiassa alle 5 kg kokillivaluihin.

Asiakkaamme edustavat lukuisia eri teollisuuden aloja esim. pneumatiikka, auto- ja elektroniikkateollisuus, suodatusteknologia ja muita laite- ja koneenrakennus aloja. Suurin osa valuistamme toimitetaan asiakkaille koneistettuina, pintakäsiteltyinä ja osittain kokoonpantuina tuotteina.

Etsimme nyt KEMET-VALU OY:lle CNC-koneistajaa Huittisiin.

Työhösi kuuluu alumiinivalujen koneistus erikokoisina sarjoina (50-200 kpl) sekä mahdollisesti muottien valmistus.

Tuotannossa on käytössä muun muassa:

-HAAS CNC-sorvi ST-30SSY pyörivillä työkaluilla
-HAAS pystykarainen työstökeskus VF-3SSYT
-MAS 750 työstökeskus
-HARRISON CNC-sorvi
-Autodesk (Delcam) 3D-ohjelmat suunnitteluun, mallintamiseen sekä työstöratojen ohjelmointiin

CNC-koneistajan tehtävä edellyttää osaamista CNC-jyrsinnästä ja -sorvauksesta sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Työssä eduksi katsotaan CAD/CAM-osaaminen sekä itsenäinen ja oma-aloitteinen asenne työskentelyyn.

Tarjoamme sinulle vakituisen päivätyön (satunnainen 2-vuorotyö mahdollinen) sekä mahdollisuuden erilaisiin harrastus- ja virkistyspalveluihin. Tehtävässä pääset osaksi tiimiä, jossa tällä hetkellä työskentelee 11 vakituista työntekijää. Palkkaus tehtävässä määräytyy aiemman työkokemuksesi ja osaamisesi mukaan.

Rekrytointiprosessia hoitaa ja mahdollisiin tiedusteluihin vastaa Eezy Huittinen, mutta työsuhde solmitaan suoraan Kemet-Valu Oy:n kanssa.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä. Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.

Lisätiedot ja yhteystiedot:
Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan meihin rohkeasti yhteydessä.

Eezy Huittinen
p. 0440561333
huittinen.eezy@eezy.fi

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti paikallinen - yhtiö työllistää vuosittain yli 32 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2022 oli 351,6 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

Lisätietoja: www.eezy.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://eezy.fi/tyopaikat/492699865