Sairaanhoitaja, Varsinais-Suomen Sydänpiiri ry
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Sairaanhoitaja tai terveydenhoitaja, kiinnostaako järjestötyö Varsinais-Suomen sydänpiirissä? Haemme joukkoomme työntekijää Sydäntuki lähellesi - toimintaan.

Varsinais-Suomen sydänpiiri ry on alueellinen kansanterveys- ja potilasjärjestö, jonka valtakunnallisena kattojärjestönä on Suomen Sydänliitto ry. Varsinais-Suomen sydänpiirin jäseniä ovat 14 paikallista sydänyhdistystä. Sydänjärjestön ytimen muodostavat henkilöjäsenet, joita Varsinais-Suomen alueen yhdistyksissä on noin 5000.

Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskuksen (STEA) rahoittaman Sydäntuki lähellesi -toiminnan tarkoituksena on tarjota sydänsairastuneille ja heidän läheisilleen tukea vertaistuen sekä järjestölähtöisen neuvonnan avulla, koordinoida vertaistukitoimintaa sekä tukea vertaistukihenkilöitä. Toiminnan myötä tehdään vahvasti yhteistyötä terveydenhuoltoalan ammattilaisten kanssa, jotta sydänjärjestön tarjoama tuki vakiintuisi osaksi sydänsairastuneen hoitoa alueellamme.

Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja työ on pääasiassa päivätyötä, mutta työhön kuuluu jonkin verran myös ilta- ja viikonlopputyötä. Työsuhde on kokoaikainen ja työpiste sijaitsee pääsääntöisesti Tyks Sydänkeskuksessa.

Odotamme tehtävään valittavalta vähintään terveysalan AMK -tason tutkintoa.

Noudatamme Sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta.
Palkkauksessa sovellamme sosiaalialan järjestöjä koskevaa työehtosopimusta. Palkka perustuu tehtäväkohtaiseen palkanosaan sekä henkilökohtaiseen osaamiseen ja kokemusvuosiin.

Työ alkaa 29.7.2024. Tehtävästä antaa lisätietoja Varsinais-Suomen sydänpiirin toiminnanjohtaja Nanette Huovinen (nanette.huovinen@sydan.fi tai p. 0400 594 834). Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi (+ CV) viimeistään 7.6.2024. nanette.huovinen@sydan.fi ja kerro, miksi juuri sinut kannattaa palkata. Työhaastattelut ovat viikoilla 24 ja 25.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:nanette.huovinen@sydan.fi