Baarityöntekijä/blokkari, Eezy Oyj
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2024
  • Hae viimeistään 26.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme Ylivieskaan baarityöntekijää/blokkaria.

Viihdytkö ihmisten parissa, ja sinua ei haittaa työskennellä iltaisin ja viikonloppuisin? Haemme nyt uuteen baariin Ylivieskaan reipasta tekijää hektiseen asiakaspalvelu- ja baarityöskentelyyn.

Sinulla voi olla jo laajaa osaamista tai voit olla vasta alalla aloittanut, kunhan asenne on kohdallaan ja jaksat painaa hommia silloin kun muut juhlivat, eli viikonloppuisin ja yömyöhään.

Toivomme sinulta voimassa olevaa hygieniapassia, sekä anniskelupassia tai mahdollisuutta hankkia ne ennen töiden aloitusta. Eduksesi katsotaan mikäli sinulla on myös järjestyksenvalvojan oikeudet. Täysi-ikäisyys on työn edellytyksenä.

Sopimus tehdään puitesopimuksena, eli tunteja on tarjolla sopimuksen ja oman käytettävyytesi mukaan.

Eezy Henkilöstöpalvelut vastaa hakemusten käsittelystä ja haastatteluista. Jätä hakemuksesi hakulinkistä ja täytä tiedot koulutus- ja työhistoriastasi tai liitä mukaan CV. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja olemme yhteydessä haastateltaviin henkilöihin mahdollisimman pian.

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan yhteydessä:

Alanen Katariina
050 581 6078
kata.alanen@eezy.fi

Laita myös somekanavamme seurantaan:
FB: Eezy Ylivieska IG: eezyylivieska

Eezy Oyj on Suomen laajin työelämän asiantuntijatalo, jonka missiona on olla hyvän työelämän tekijä. Palvelemme asiakkaitamme mm. henkilöstövuokrauksen, yrityskulttuurimuotoilun ja johtamisen kehittämisen, rekrytointien, työllistämispalveluiden, kevytyrittäjyyden ja henkilöstötutkimuksien saralla. Me tunnemme suomalaisen työelämän sykkeen, koska työllistämme vuosittain n. 25 000 henkilöä, viemme läpi 900 organisaatioiden kehitysprojektia, analysoimme 200 000 henkilöstötutkimusvastausta ja teemme 3300 henkilöarviota. Liikevaihtomme oli 219 miljoonaa euroa vuonna 2023, ja osakkeemme noteerataan Helsingin Pörssin päälistalla. Eezy - eläköön elämä ja työ. www.eezy.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://eezy.fi/tyopaikat/518357217