Osaava rakennustyöntekijä, WorkPower Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2024
  • Hae viimeistään 26.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Osaavalle rakennustyöntekijälle töitä tarjolla Pirkanmaalla!

Etsimme asiakasyrityksemme saneerauspuolen kohteeseen kokeneempaa rakennustyöntekijää ja etsimällämme tekijällä onkin kokonaisvaltaista ymmärtämistä rakennusalasta ja työmaan kulusta. Kohteessa tarvitaan alkuun apuja mm. pieniin valutöihin, sekä betonin poraukseen ja lattian, sekä seinien hiontaan, mutta työtehtävät muuttuvat kohteen edetessä. Työllistymisen edellytyksenä on voimassa oleva Työturvallisuuskorttikeskuksen myöntämä työturvallisuuskortti https://www.tyoturvallisuuskortti.fi/korttikurssit/pirkanmaa#cbf85203 .

Työt alkaa toukokuussa 2024. Palkan maksamme aina tekijän osaamisen mukaan, rakennusalan työehtosopimusta noudattaen Töiden valmistuessa on mahdollista siirtyä toisen asiakasyrityksemme kohteeseen, ja tehtävät määräytyvätkin aina kyseisen kohteen tilanteen ja tarpeen mukaan.

Lähetä rohkeasti hakemuksesi verkkosivujemme kautta ja kerro meille osaamisestasi!

Lisätietoja: Katri Mäkinen, HR-koordinaattori p. 040 832 4363

WorkPower tarjoaa työntekijöille laadukkaat työvaatteet koko työsuhteen ajaksi ja työsuhdeasioissa sinua toimistollamme palvelee mukava ja välittävä WorkPowerin raksatiimi. Toimistollemme voi milloin vain tulla poikkeamaan ja kahviakin on aina tarjolla!

avainsanat: avoimet työpaikat, monitaitoinen rakennusmies, rakennustyöntekijä, Tampere, Pirkanmaa
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.workpower.fi/likeit/likeit_form.php?id=101981536