Tilintarkastaja, Oy Tuokko Ltd
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2024
  • Hae viimeistään 20.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme nyt tilintarkastuksen tiimiimme Ouluun määräaikaiseen perhevapaasijaisuuteen (08/2024-06/2025) tilintarkastusalaan jo tutustunutta henkilöä, joka on aidosti innostunut tilintarkastuksesta. Haluatko työskennellä osaavien ammattilaisten ja mukavien asiakkaiden parissa?

Työssäsi osallistut asiakastoimeksiantoihin, joita hoidat sekä itsenäisesti että osana tarkastusryhmää oman osaamistasosi ja kokemuksesi mukaisesti. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä motivoituneiden kollegoidesi, erilaisten asiakkaidemme sekä organisaatiomme eri yksiköiden kanssa. Työtehtäväsi sisältävät tilintarkastustoimeksiannon suunnittelua, toteutusta, raportointia sekä asiakassuhteiden ylläpitoa.

Sinulla on

- soveltuva koulutus, olet esim. laskentatoimen korkeakouluopiskelija tai jo valmistunut KTM/tradenomi.
- vähintään 1-2 vuotta alan työkokemusta sekä
- sujuva suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen esitystaito.

Lisäksi omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja olet toimintatavaltasi aktiivinen. Analyyttisenä arvostat työssäsi huolellisuutta ja tarkkuutta. Positiivisen, innostuneen asenteesi ja organisointitaitojesi avulla selviät maaliin ajoittaisen kiireenkin keskellä ja hallitset kokonaisuuksia.

Tarjoamme Sinulle mukavan kokoisen ja kannustavan työyhteisön tuen, osaamistasi vastaavat työtehtävät, joustavat tavat työskennellä, ajanmukaiset työvälineet, kilpailukykyisen palkan ja työsuhde-edut sekä erinomaiset kehitys- ja koulutusmahdollisuudet. Panostamme työn ja vapaa-ajan tasapainoon. Käytössämme on joustava hybridityöskentelyn malli.

Kasva kanssamme alan asiantuntijaksi! Työssäsi sinulla on mahdollisuus verkostoitua alan huippuasiantuntijoiden kanssa. Otamme Sinut huomioon joukkueemme ainutlaatuisena jäsenenä ja autamme sinua loistamaan työssäsi.

Tervetuloa osaksi Tuokon joukkuetta!

Lisätietoja tehtävästä antaa Oulun aluetoimiston vetäjä KHT Saija Väisänen, p. +358 40 458 9241, s-posti: saija.vaisanen@tuokko.fi. Soitot mieluiten ma-ti klo 14-17 välillä.

Kiinnostuitko? Haluamme kuulla Sinusta lisää! Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi viimeistään 20.5. mennessä. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekrytointi.tuokko.fi/jobs/4429468-tilintarkastusasiantuntija-ouluun