Sosionomi (AMK), ElämänOnni Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2024
  • Hae viimeistään 7.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme sydämellä työtä tekevää ja motivoitunutta sosionomia Uudenmaan alueelle!

Olet koulutukseltasi sosionomi ja omaat palavan halun työskennellä lasten ja nuorten sekä perheiden parissa. Tuntemus avopalveluiden kentästä on etusi. Tehtävässä menestyminen edellyttää vähintään kahden vuoden sosiaalialan työkokemusta. Lisäksi edellytetään kokemusta erityisen tuen tai lastensuojeluasiakkaana olevien lasten tai nuorten kanssa.
Olet omatoiminen, positiivinen ja ratkaisukeskeinen, sekä omaat hyvän suomen kielen, sekä suullisen, että kirjallisen taidon.

Työtä tehdään asiakkaidemme kodeissa ja kodin lähiympäristössä, joten ajokortti ja oma auto on välttämätön. Käytössämme on viihtyisä toimitila Keravan keskustassa, asiakastyön tueksi.
Työskentely tapahtuu pääsääntöisesti arkisin ja satunnaisesti voi olla myös viikonloppu työskentelyä. Työ on tavoitteellista, itsenäistä, monipuolista ja vaihtelevaa.

Omaan työhön on mahdollisuus vaikuttaa. Erityisosaaminen ja -koulutukset, sekä esihenkilö työskentely katsotaan eduksi. Neuvomme ja opastamme sinua mielellämme työssäsi ja tuemme toisiamme. Tiimimme toimii yhteistyössä kaikkia kunnioittaen.

Tarjoamme:
- Mahdollisuuden joustavaan ja itsenäiseen työskentelyyn.
- Ammatillisen kasvun mahdollisuudet kehittyvän työnantajan palveluksessa.
- Työssäjaksamista tuemme myös tarvittaessa säännöllisillä työnohjauksilla.
- Liikunta- ja kulttuurisaldon, sekä lounasedun.
- Palkkaus yksityisen sosiaalipalvelualojen TES:n (G25) mukaisesti.

Tehtävään valittavan on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisterilain (505/2002) edellyttämä rikosrekisteriote. Koeaika on 6kk.

Haluatko työskennellä itsenäisesti ja tavoitteellisesti työyhteisössä, jossa työtä tehdään suurella sydämellä?
Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme uusi työyhteisömme jäsen.

Lähetäthän vapaamuotoisen työhakemuksesi toimisto@elamanonni.fi.
Lisätietoja saa puh. 045 234 8880, Mira/ Piia.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

ElämänOnni Oy on vuonna 2019 perustettu yksityisiä sosiaalihuollon avopalveluita tarjoava yritys. Palveluvalikoimaamme kuuluvat ammatillinen tukihenkilötoiminta lapsille ja nuorille sekä perhetyö, tuetut ja valvotut tapaamiset, sekä Kelan NUOTTI -valmennus.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:toimisto@elamanonni.fi