Sairaanhoitaja, Nokian sairaalaosasto, Pirkanmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2024
  • Hae viimeistään 27.5.2024
  • Palkkaus: 2800€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Nokian lähisairaalan osastolla on tällä hetkellä 30 potilaspaikkaa. Potilaat tulevat osastolle hoitoon oman kunnan kiirevastaanotolta, Tays Acutan päivystyksestä sekä jatkohoitoon erikoissairaanhoidon eri osastoilta. Hoidamme osastolla paljon myös sekä palliatiivisia että saattohoitopotilaita.

Sairaanhoitajan työ on monipuolista ja mahdollistaa oman osaamisen kehittämistä. Nokian sairaalaosaston toiminta perustuu vuorokohtaiseen vastuuhoitajamalliin. Työssä vaaditaan monipuolista ja laaja-alaista osaamista.
Mahdollistamme sinulle osallistumisen hoitotyön ja oman työsi kehittämiseen hyvissä olosuhteissa. Lisäksi pääset vaikuttamaan omiin työvuoroihisi autonimisen työvuorosuunnittelun avulla. Tarjoamme työnantajana monipuoliset työsuhde-edut, kuten esimerkiksi vuosittaisen Epassi-edun, tyhy-toimintaa, Virkisty Vapaalla ry:n toiminnan sekä työterveyshuollon.

Kelpoisuusehtona tehtävään on Suomessa laillistettu sairaanhoitaja. Edellytämme aikaisempaa työkokemusta terveydenhuollon toimintaympäristöstä. Lisäksi valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja. Odotamme sinulta itsenäistä päätöksentekokykyä, hyviä yhteistyötaitoja tiimissä ja erilaisten sidosryhmien kanssa. Toivomme, että sinulla on suoritettuna LOVe-lääkehoidon osaaminen, mutta tarvittaessa voit suorittaa luvat myös meillä työsuhteen alussa.

Toivomme, että voit aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian. Tehtävä on kokoaikainen ja työaika on jaksotyö, kolmivuorotyö. Koeaika on puolet sijaisuuden kestosta.

Perehdytämme sinut tehtävään ja otamme sinut ilolla vastaan. Jätä siis hakemuksesi Kuntarekryn kautta ja tule työkaveriksemme!

Hakuaikaa on jatkettu 27.5.2024 asti.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/Pirha-01-977-24/fi_FI