Sairaanhoitaja, Tuisku Lastensuojelupalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2024
  • Hae viimeistään 31.8.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
TUISKUTTAAKO?

Tuisku Lastensuojelupalvelut Oy on kotimainen, yksityinen, sosiaalipalveluita tuottava yritys, joka on vakiinnuttanut paikkansa lastensuojelun sijaishuollon piirissä valtakunnallisesti.

Haemme lastensuojelun erityisyksikkö Asumiskoti Tuuliin OHJAAJAA. Myös alaa opiskelevien hakemukset huomioidaan. Yksikkö sijaitsee Hangon Santalassa.

Meille tärkeää on työn tekeminen laadukkaasti ja sovitusti. Tuiskuun valittavilta työntekijöiltä edellytetään rohkeutta, oma-aloitteisuutta sekä positiivista ja kunnioittavaa asennetta lapsia ja heidän lähipiiriään kohtaan.

Arvostamme kokemusta lasten, nuorten ja perheiden kanssa työskentelystä. Jos olet joustava tiimityöskentelijä ja kaipaat haasteita, olet meidän etsimämme työntekijä. Työ on kolmivuorotyötä, pääasiassa tehdään pitkiä (10-13h) vuoroja. Hygieniapassi vaaditaan.

Tehtävään valittavan on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä rikosrekisterilain (504/2002) edellyttämä rikosrekisteriote.

Alkoiko tuiskuttaa? Ota rohkeasti yhteyttä!

Vapaamuotoiset hakemukset lähetetään sähköpostilla 31.8.2024 mennessä. Haastattelut aloitetaan heti. Työ alkaa sopimuksen mukaan.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.tuiskuoy.fi/ota-yhteytta/#viesti