Maanrakennustyöntekijä SYKSY 2024, WorkPower Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Maanrakennustyöntekijöitä pääkaupunkiseudulle syksylle 2024!

Löytyykö sinulla kokemusta maanrakennnustehtävistä? Haluatko kehittää sinun taitoja maanrakennusalalla? Siinä tapauksessa sinun kannattaa hakea meille töihin! Meillä on nimittäin etsinnässä motivoituneita maanrakennustyöntekijöitä pääkaupunkiseudulle syksylle 2024!

Työnkuva:

Työtehtäviisi tulee kuulumaan pääasiassa rakennustyömaiden pohja- ja perustustyöt, maankaivuuta lapiolla, kivitöitä sekä piharakenteiden tekoa. Tulet myös työskentelemään yhteistyössä kaivinkoneenkuljettajan kanssa. Työkohteet ovat vaihtuvia pääkaupunkiseudun alueella.

Työn edellytykset:

Edellytämme sinulta aiempaa kokemusta maanrakennustehtävistä tai alan koulutus. Edellytämme myös tasolaserin ja täryjyrän käytön osaamista. Tämän lisäksi katsomme eduksi maanrakennuspiirrustusten lukutaitoa. Tästä huolimatta tärkeintä on aitoa motivaatiota maanrakennusalaa kohtaan ja halua oppia uutta. Tulet työskentelemään tiimissä ja kaivinkoneenkuljettajan työparina, joten hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot korostuvat tässä tehtävässä.

Edellytämme myös:

Täysi-ikäisyyttä
      Suomen kielen taitoa
      Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
      Valmiutta tehdä fyysisesti raskasta työtä
      Auton käyttömahdollisuus on eduksi mutta ei välttämätöntä työn kannalta

Tarjoamme sinulle:

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisen ja luotettavan työnantajan palveluksessa, joka on toiminut alalla 20 vuoden ajan. Tarjoamme sinulle infra-alan työehtosopimuksen mukaisen palkan, joka maanrakennustyöntekijöillä yleensä on 12,64-14,61?/h. Tämän lisäksi saat meiltä kaikki tarvittavat työvarusteet ja HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle.

Hakuprosess:

Näetkö itseäsi näissä töissä? Laita rohkeasti hakemuksesi tulemaan! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja työt alkavat joustavasti tilanteesi mukaan syksyllä 2024.

Lisätietoja tehtävästä:
HR-konsultti, André Bärlund
andre.barlund@workpower.fi

Avainsanat: maanrakennus, maanrakennustyöntekijä, lapiomies, perämies, rakennusala, raksa, Uusimaa, Helsinki, Espoo, Vantaa
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.workpower.fi/likeit/likeit_form.php?id=101699142