Purkutyöntekijä massiivipurkuun syksy 2024, WorkPower Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Purkutyöntekijöitä massiivipurkuun syksylle 2024!

Miltä kuulostaa fyysinen ja monipuolinen työ? Meillä on nyt etsinnässä syksylle 2024 reippaalla ja säänkestävällä asenteella varustettuja purkutyöntekijöitä massiivipurkuun keikkatöihin pääkaupunkiseudulle! Työtehtäviin tulee kuulumaan purkujätteen lajittelua, letkutusta ja kaivinkoneenkuljettajan avustaminen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Toivomme sinulta oma-aloitteista otetta työhön ja halua oppia uusia taitoja. Aiempaa kokemusta massiivipurusta tai maanrakennusalan tehtävistä katsotaan eduksi mutta tärkeintä on, että olet valmis laittamaan itseäsi likoon työmaalla. Töitä tulet tekemään pääosin ulkona, joten säänkestävä asenne kantaa tässä työssä pitkälle. Toivomme sinulta joustavuutta työaikojen suhteen, sillä ajoittain töitä tehdään myös iltavuorossa. Auton käyttömahdollisuus on plussaa mutta ei välttämätöntä työn kannalta.

Työ edellyttää myös:

Täysi-ikäisyyttä
      Suomen kielen taitoa
      Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
      Valmiutta tehdä fyysisesti raskasta työtä

Tarjoamme sinulle:

Tässä on arvokas mahdollisuus päästä työskenetelmään monipuolisten ja haastavien tehtävien parissa. Maksamme infra-alan TES:in mukaisen palkan, joka on massiivipurkutyömaalla työskentelevillä yleensä 12,64-14,61?/h. Tämän lisäksi saat meiltä kaikki tarvittavat työvarusteet sekä HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle.

Hakuprosessi:

Kiinnostuitko tästä tehtävästä? Laita rohkeasti hakemuksesi tulemaan! Aloitamme hakemusten läpikäynnin ja haastattelut jo hakuaikana. Työt alkavat joustavasti sopimuksen mukaan elo- tai syyskuun aikana.

Lisätietoja tehtävästä:
HR-konsultti, André Bärlund
andre.barlund@workpower.fi

Avainsanat: rakennusala, käsimies, purkutyö, purkutyöntekijä, rakennustyöntekijä, rakennusaputyöntekijä, massiivipurku, Helsinki, Espoo, Vantaa, Uusimaa, pääkaupunkiseutu
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.workpower.fi/likeit/likeit_form.php?id=101681142