Kahvilatyöntekijä Svartholman kesäkahvilaan, Suomen Saaristoravintolat Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Svartholm, "Pikku Suomenlinna", on Suomenlinnan sisarlinnoitus ja sijaitsee vajaan puolen tunnin laivamatkan päässä Loviisan Laivasillalta. Noin 1700-luvun puolivälissä valmistunut linnakesaari on kesäisin suosittu matkakohde ja museo. Saaressa on kesäravintola ja vierasvenesatama. Vesibussi liikennöi saarelle kesäsesonkina.

Etsimme nyt kahvila-ravintolaan kesätyöntekijöitä siten, että työ alkaa joko 1.6. tai juhannuksena ja päättyy joko koulujen alkuun tai syyskuun alkuun.

Edellytyksenä hygienia- ja alkoholipassit sekä mielellään kokemusta kahvila-, ravintola- tai asiakaspalvelutyöstä. Svartholman kesäkahvila/ravintola on ruuhka-aikana erittäin kiireinen, joten kiireessä tulisi pystyä toimiaan. Tehtävään kuuluvat sekä kassatyöt että työtehtävä keittiössä.

Koulutus järjestetään työtehtäviin joko Helsingissä Stansvikin kartanolla tai Svartholmassa, riippuen työn aloituksen ajankohdasta.

Mahdollisuus myös yöpymiseen/asunto järjestyy. Työskennellä vois myös esimerkiksi putkeen 3-4 päivää saarella ja vapaat 3-4 päivää. Toki innokas voi työskennellä pidempiäkin pätkiä.

Laita hakemus pian osoitteeseen info@visitsvartholm.fi ja liitä mukaan palkkatoiveesi.

Tervetuloa Svartholmaan!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:tommi.korkala@gmail.com