Kaivinkoneenkuljettaja, Kuopio, TOTAL-Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2024
  • Hae viimeistään 21.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme nyt Infra-alan asiakkaallemme ammattitaitoista KAIVINKONEENKULJETTAJAA Kuopiossa sekä lähialueilla sijaitseville työmaille.

Asiakasyrityksemme on vakaavarainen maarakennuspalveluihin erikoistunut yritys. Työsi sijoittuvat vaihtelevasti työmaiden mukaan Kuopion alueelle sekä sen lähimaastoon. Tehtäväsi koostuvat monipuolisesti eri maanrakennustyötehtävistä, joten edellytämme hakijalta aiempaa kokemusta tela- tai pyöräalusteisen kaivinkoneen ammattimaisesta käytöstä.

Tehtävässä tekijältään vaaditaan tarkkuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Työ edellyttää myös voimassa olevaa työturva- ja tieturvakorttia. Etsimämme henkilö on motivoitunut ja oma-aloitteinen ammattilainen, jolta tehtävät sujuvat huolellisesti ja ammattitaidolla.

Hakijana toivomme sinulta

- Tekemisen meininkiä
- Aiemmin kertynyttä kokemusta vastaavista tehtävistä
- Joustavuutta työajoissa ja rautaista asennetta

Tarjoamme sinulle

- Laadukkaat työvälineet ja varusteet työhösi
- Paikan, jossa kehittyä työssäsi sekä mahdollisuuden pitkään työsuhteeseen
- Osaamistasi vastaavan, kilpailukykyisen palkkauksen

Mikäli kiinnostuit paikasta, laita hakemuksesi heti, sillä haastattelemme potentiaaliset hakijat jo hakuprosessin aikana! Ota rohkeasti yhteyttä, ja kerro meille, mitä sinulla on tarjota asiakasyrityksellemme!

Lisätietoja tehtävästä saat Timolta, puh. 0400 552 675.

Total-Henkilöstöpalvelut on henkilöstötalo, joka pyrkii edistämään ja lisäämään pidempikestoisia työsuhteita. Olemme keskittyneet laadukkaaseen ja pitkäjänteiseen yhteistyöhön asiakasyritystemme kanssa, mikä mahdollistaa pidempiaikaisten työsuhteiden tarjonnan ja usein vakinaistumisen mahdollisuuden työnhakijoillemme. Työllistämme vuosittain satoja osaajia asiakkaillemme, useille eri aloille. Toimimme paikallisesti Uudellamaalla, Pirkanmaalla, Keski-Suomessa ja Itä-Suomessa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://totalhp.likeit.fi/apply/902418