Stadion-host, OmaSp Stadion, Eezy Oyj
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 5.5.2024
  • Hae viimeistään 20.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Stadion-host OmaSp Stadionille

Etsimme Stadion-hosteja työskentelemään lumoavissa tapahtuma-illoissa OmaSp Stadionilla. Pääset työskentelemään mm. Veikkausliigan ottelutapahtumissa sekä paraatipaikalla festareilla upeissa puitteissa!

Vuonna 2016 avattu OmaSp Stadion on Seinäjoella toimiva monitoimistadion, joka toimii Seinäjoen Jalkapallokerhon kotikenttänä. OmaSp Stadion on paikka, jossa tapahtuu! Sen monipuoliset tilat ovat paitsi urheilutapahtumien näyttämö, myös ihanteellisia kokouksille, seminaareille, gaaloille ja unohtumattomille juhlille. Kesällä 2021 valmistunut etupihan tapahtuma-areena, esiintymislava ja ravintolan terassilaajennukset tarjoavat täydellisen lavan monenlaisille tapahtumille.

Sinun tehtävänäsi Stadion-hostina on valmistella tapahtumaa, toivottaa asiakkaat tervetulleiksi, ohjata heidät pöytiin ja palvella heitä koko tapahtuman ajan. Sopivan henkilön löytyessä, tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä edustamaan OmaSp Stadionia erilaisilla messuilla ja tapahtumissa.

Etsimme tekijää, joka on intohimoinen asiakaspalvelija. Sinulle asiakaskohtaamiset ovat polttoainetta ja haluat varmistaa asiakkaiden viihtyvyyden ammattitaidollasi, tarjotaksesi heille unohtumattoman elämyksen. Saat kattavan perehdytyksen Stadion-hostin työnkuvaan.

Kyseessä on osa-aikatyö ja työvuorot sijoittuvat pääasiassa viikonloppuihin ja iltoihin, joten tämä työ sopii mainiosti lisätyöksi esim. oman työn tai opiskelujen oheen.

----------
Mitä odotamme hakijalta:

Odotamme, että sinulta löytyy aiempaa työkokemusta asiakaspalvelutehtävistä tai ravintola-alalta. Omaat erinomaisen asiakaspalveluasenteen, olet oma-aloitteinen ja hymysi ei hyydy edes kiireen keskellä! Hygienia- ja anniskelupassi katsotaan eduksi.
Suomen kielen taito ja 18-vuoden ikä vaaditaan.

----------
Mitä tarjoamme ja palkka:

Töitä on tarjolla asiakkaan tarpeen mukaan, osa-aikaisesti.

Palkkaus MaRaVaTes tai sopimuksen mukaan.

Työt alkavat sopivan tekijän löydyttyä.

----------
Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:

Me haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi oheisesta hakulinkistä ja tee se heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Täytä hakulomakkeen tiedot ja liitä mukaan ansioluettelosi.
----------
Lisätiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Essi Ritola
Henkilöstökonsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
050 479 6761
essi.ritola@eezy.fi

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti paikallinen - yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2021 oli 305 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.
www.eezy.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://eezy.fi/tyopaikat/518336636