Automyyjä Automaa Vaasa, SOK
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 5.5.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
VAASA

Automaa Oy on Osuuskauppa KPO:n omistama autoliike, jolla on toimipisteet Vaasassa ja Kokkolassa ja työllistää noin 90 henkilöä. Automaan uusien merkkien edustukset ovat Vaasassa Volvo ja Ford sekä Kokkolassa Volvo, Ford, ja Hyundai.

Haemme AUTOMYYJÄÄ Automaa Vaasaan

Nyt olisi paikka auki supermyyjälle! Automaa etsii Vaasan toimipisteeseen VOLVO myyjää vakituiseen työsuhteeseen.

Tämä on tilaisuus ammattimyyjälle premium merkkien markkinajohtaja VOLVON parissa. Tarjoamme sinulle vakituisen työn huippumerkin parissa, osana VOLVO myyntitiimiä.

Tarjoamme myös kilpailukykyisen palkkauksen sekä ison konsernin vertaansa vailla olevat henkilöstöedut. Edellytämme sinulta kokemusta automyynnistä, olet asiakaspalveluhenkinen, oma-aloitteinen ja aktiivinen hoitamaan asiakkuuksia. Edellytämme sinulta sekä Suomen että Ruotsin kielen taitoja.

Tarkempia tietoja työtehtävästä antaa Antti Mustakangas 050 5263580 ja myyntipäällikkö Jarkko Lehto 0500 667577. Hae paikkaa viimeistään 31.5.2024.

Osuuskauppa KPO on yli 1,1 miljardin euron vuosimyynnillään Suomen suurimpia alueosuuskauppoja. Toimimme Ylivieskan, Kokkolan, Pietarsaaren ja Vaasan talousalueilla. Olemme alueemme market-kaupan markkina- ja hintajohtaja sekä markkinajohtajia polttoneste-, matkailu- ja ravitsemiskaupassa, minkä lisäksi harjoitamme mittavaa autokauppaa. Meillä on yli 135 000 asiakasomistajaa ja työllistämme yli 2 100 palvelualan ammattilaista. Osuuskauppa KPO on useampana vuonna saanut Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustuksen. Toimintamme taloudellinen menestys päätyy kokonaisuudessaan kauppapalvelujemme kestävään kehittämiseen ja asiakasomistajiemme eduksi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://sok.wd3.myworkdayjobs.com/S-ryhman-avoimet-tyopaikat/job/AUTOMAA-VAASA/Automyyj-Automaa-Vaasa_R-27872