Varhaiskasvatuksen tuen lastenhoitaja, Nokian kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2024
  • Hae viimeistään 20.5.2024
  • Palkkaus: 2314,09€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, kasvatus-ja ohjausalan perustutkinto tai muu vastaava. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa myös alan opiskelijat ja/tai työkokemusta alalta omaavat huomioidaan. Tehtäväkohtainen kuukausipalkka on 2314,09 euroa. Sijaisuuteen valitun on toimitettava rikosrekisteriote työnantajan nähtäväksi (rikosrekisterilaki 6§ 2 mom.)

Tuen lastenhoitaja toteuttaa yksilö- ja pienryhmäohjausta yhdessä sovittujen tavoitteiden mukaisesti. Hän käyttää tarvittaessa erilaisia kuntouttavia menetelmiä kuten kuvia ja tukiviittomia. Hän osallistuu omassa lapsiryhmässä ja yksikössä varhaiskasvatuksen kehittämiseen, suunnitteluun, toteuttamiseen ja arviointiin. Tuen lastenhoitaja sitoutuu yhteistyöhön tiimin, varhaiskasvatuksen erityisopettajan, huoltajien ja muiden yhteistyötahojen kanssa.

Tyttölän päiväkoti on pieni, vain kolmiryhmäinen päiväkoti Nokian ydinkeskustassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Meillä kaikki aikuiset ja lapset tuntevat toisensa. Keskeisestä sijainnista huolimatta myös lähiluontoon ja puistoon pääsee nopeasti. Tarjoamme työntekijälle työyhteisön sekä varhaiskasvatuksen erityisopettajan tuen. Työympäristön digitaaliset välineet ovat ajanmukaiset.

Nokian kaupunki työnantajana on koulutusmyönteinen. Työntekijälle kuuluu työterveyspalvelut Terveystalossa sekä maksuttomia liikuntamahdollisuuksia (Ikinäätä-toiminta).
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/601354/fi_FI