Tiimivastaava, Keski-Uusimaa ja Lahti, SYNLAB Suomi Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2024
  • Hae viimeistään 21.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
SYNLAB on Suomen suurin yksityinen laboratorio- ja kuvantamispalveluja tuottava yritys. Meillä sinua odottaa monipuolinen ja vastuullinen tiiminvetäjän tehtävä mukavassa työyhteisössä.

Etsimme nyt tiimivastaavaa johtamaan Keski-Uudenmaan ja Lahden toimipisteitä. Alueellesi kuuluvat Lahden, Hyvinkään, Järvenpään, Tuusulan, Nurmijärven ja Klaukkalan yksiköt. Tarjoamme sinulle joustavan, asiantuntevan ja kivan yhteisön sekä hyvät työsuhde-edut.

Tiimivastaavana toimit esihenkilönä alueesi työntekijöille ja osallistut kliiniseen työhön tiimisi kanssa. Alueellasi palvellaan asiakkaita niin laboratorio-, magneetti- kuin röntgentutkimusten parissa. Tiimisi koostuu moniammatillisista laboratorio-, röntgen- ja näytteenottohoitajista.

Esihenkilötyön lisäksi tiimivastaavana tehtäviisi kuuluu:
Yksiköiden arjen toiminnasta ja tehokkaasta resursoinnista vastaaminen
Uusien työtekijöiden rekrytoinnit oman lähiesihenkilön ja HR:n tukemana
Toimipisteiden tilojen ylläpito ml. toimivuus ja pienkorjausten suunnittelu
Kulujen hallinta sekä osallistuminen yksiköiden talouden suunnitteluun
Osallistuminen kilpailutusten ja hankintojen suunnitteluun
Osallistuminen mahdollisten uusien yksiköiden suunnitteluun ja käynnistämiseen
Osallistuminen kliiniseen työhön alueesi toimipisteissä
Tukenasi sinulla on asiantunteva työyhteisö sekä esihenkilösi, aluejohtaja Sarianna Markkula. Saat kattavan perehdytyksen tehtävään ja toimintaamme.

MIKSI SYNLAB SUOMI?
SYNLAB on sekä Suomessa että Euroopan tasolla diagnostiikka-alan edelläkävijä. Meillä pääset tekemään merkityksellistä työtä kehittyvän toimialan keskiössä. SYNLAB Suomen strategian ytimessä ovat asiakaskeskeisyys, laatu ja tyytyväinen henkilöstö. Panostamme erityisesti avoimuuteen, joustavuuteen ja hyvään esihenkilötyöhön. Meillä on käytössä kannustavan palkkauksen malli, SATO. Etuvalikoimaamme kuuluvat mm. lounasetu, hyvinvointietu, kattavat työterveyspalvelut sekä henkilökuntahinnat palveluistamme. Kerromme näistä aiheista mielellämme lisää.

MITÄ TOIVOMME SINULTA
Olet positiivinen, oma-aloitteinen ja ratkaisukeskeinen tiimipelaaja. Pystyt pitämään langat käsissäsi muuttuvissa tilanteissa ja osaat motivoida työyhteisöä kohti yhteisiä tavoitteita. Sinulla on hyvät tietotekniset valmiudet sekä aiempaa kokemusta esihenkilötyöstä. Koulutustaustaltasi olet ammattikorkeakoulun tai muun vastaavan tutkinnon suorittanut röntgenhoitaja tai laboratorioalan ammattilainen.

KIINNOSTUITKO?
Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi sisältäen CV:n ja palkkatoiveen viimeistään 21.5.2024. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.synlab.fi/tiiminvetaja-keski-uusimaa-lahti/