Osastonhoitaja, Oulunkylän terveysasema, Helsingin kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2024
  • Hae viimeistään 20.5.2024
  • Palkkaus: 3381,32€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tunnistatko itsesi tästä?

Onko Sinulla kiinnostusta, näkemystä ja intoa johtamistehtävään sekä halua kehittyä esihenkilötyössäsi?
Oletko kiinnostunut perusterveydenhuollon kehittämisestä ja sen viemisestä kohti 2030 lukua?
Tartutko rohkeasti uusiin haasteisiin? Kykenet itsenäiseen työhön unohtamatta tiimiä - tarvittaessa oletkin vahva tiimipelaaja tunnistaen ryhmässä olevan voiman.

Haemme osastonhoitajaa Pohjoiselle terveysasemalle vakituiseen työsuhteeseen, ensisijainen työpaikkasi on Oulunkylän toimipisteessä. Työn aloitus 3.6 tai sopimuksen mukaan esimerkiksi elokuun alusta.

Oulunkylän toimipiste on monipuolinen 27 hoitajan ja 21 lääkärin työyhteisö, jonka tarkoituksena on tuottaa laadukkaita perusterveydenhuollon palveluja Helsingin pohjoisen alueen asukkaille.
Oulunkylän tiimin tukena työskentelee osastonsihteeri, fysioterapeutti ja mielenterveys- ja päihdetyön sairaanhoitaja sekä farmasisti.

Kyseessä on anonyymirekrytointi. Haastatteluvalinnat tehdään hakuajan jälkeen ja haastatteluun valitut hakijat saavat kutsun työpersoonallisuuskyselyyn, joka tehdään verkossa. Aikaa kyselyn tekemiseen menee noin 15 minuuttia.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi laajat koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä hyvät loma-, työmatka- ja lounasedut. Helsingin kaupungin sosiaali-, terveys- ja pelastustoimialalla olemme tehneet tietoisen valinnan tukea työntekijöidemme hyvinvointia ja palautumista liikkumisen avulla. Meillä pääset henkilöstöalennuksella uimahalleihin, kuntosaleille ja liikuntatapahtumiin. Sinulla on myös mahdollisuus ottaa kaupunkipyörä käyttöösi, saada tukea liikkumisen aloittamiseen henkilökohtaisesta liikuntakoutsauspalvelusta ja hyödyntää henkilöstöliikunnan liikuntatarjontaa sekä liikunta- ja kulttuurietua 200 eurolla vuodessa.

Tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi Helsingin kaupunki kannustaa anonyymiin rekrytointiin, ja tämä rekrytointi toteutetaan anonyymisti. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen. Täytä työnhakulomake normaalisti. Huomioi hakemusta kirjoittaessasi, että se noudattaa anonymiteetin periaatteita. Esihenkilö valitsee haastateltavat henkilöt anonyymin yhteenvedon perusteella eikä siinä ole nähtävissä hakijan nimeä, ikää, sukupuolta tai äidinkieltä. Lue lisää: https://www.hel.fi/rekry/fi/valitse-helsinki/anonyymirekrytointi

Kelpoisuusehdot:

Terveystieteiden maisterin tutkinto tai ylempi ammattikorkeakoulututkinto, joka sisältää kehittämis- ja johtamisopintoja vähintään 30 op.
Erikoissairaanhoitajan vanhamuotoinen tutkinto tai
soveltuva sosiaali- ja terveysalan korkeakoulututkinto tai
aikaisempi opistoasteen tutkinto täydennettynä soveltuvalla johtamiskoulutuksella.

Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kliinistä hoitotyötä tekeviltä vaaditaan osaston lääkehoitosuunnitelman edellyttämä lääkehoidon osaaminen.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme kokemusta esihenkilötehtävistä, hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä työskennellä moniammatillisessa tiimissä, kehittämismyönteisyyttä sekä muutosjohtamisen osaamista.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.hel.fi/fi/avoimet-tyopaikat/avoimet-tyopaikat/SOTEPE-02-244-24