Henkilökohtainen avustaja, 20-30h/kk, Lieto as. S, Lounais-Suomen Lihastautiyhdistys ry, ruotsiksi Sydvästra Fi
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2024
  • Hae viimeistään 20.5.2024
  • Palkkaus: 11,76€/t
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hei, oletko järjestelmällinen, rauhallinen ja luotettava ihminen, joka haluaa avustaa aivovammautuneen äidin arkea? Työtehtäviin kuuluu arjen pyöritystä yhdessä avustettavan kanssa: normaaleja kotitöitä, pihatöitä, ulkoilua, asioilla käyntejä sekä muuta arjessa avustamista. Työ ei ole sairaanhoidollista, vaan enemmän ohjaavaa ja toiminnallista. Allergisille huomioksi, että perheessä avustajakoira. Perheeseen kuuluu vuorotyötä tekevä puoliso, ja alakouluikäinen lapsi. Työ on kaksivuorotyötä ja sisältää viikonloppuja sekä pyhiä. Työaika on 3-5h kerrallaan, noin 20h/kk, elokuusta alkaen noin 30h/kk.
Kyseessä on vakituisen avustajan sijaisuus, työ alkaa heti ja päättyy arviolta maaliskuussa 2025.

Työhön ei ole kelpoisuusvaatimuksia, mutta avustajan tulisi olla mieluiten savuton ja työmatkakin helpottuu, jos on oma auto (fölikin kulkee kyllä alueelle). Työhön perehdytetään.

Tuntipalkka on 11,76€/h ja työsuhteessa noudatetaan heta/jhl työehtosopimusta, työnantaja on heta -liiton jäsen. Hakuohjeet sivun alalaidassa.

Lounais-Suomen Avustajakeskus / LSLY ry (www.avustajakeskus.fi) välittää henkilökohtaisia avustajia vammaisille työnantajille. Avustajan valinnasta päättää työnantaja itse.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:avustajalietoon@gmail.com