Vastaava sairaanhoitaja, Tampere, Mesimarjasi Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Toiveenamme on löytää oma-aloitteinen sairaanhoitaja, joka on reilu tiimihengen luoja ja tekee mitä lupaa. Mesimarjaperheemme on tiivis ja yhteisöllinen, jossa puhallamme kaikki yhteen hiileen. Tavoitteemme on, että kaikki voivat hyvin, niin asiakkaat kuin työntekijätkin.
Sinun ei tarvitse olla se kokenein hoitaja, mikäli sinulta löytyy halu kehittyä ja ottaa vastuuta. Työhön saat laajan perehdytyksen ja jatkuvan tuen ympäriltäsi kokeneilta osaajilta. Mesimarjaperheen erityisosaaminen on hengityshalvaustyö.

Etsimme pääsääntöisesti arkityöhön sairaanhoitajaa, jonka työn keskiössä on tukea tiimiläisten ja asiakkaiden hyvinvointia. Tässä tehtävässä ovat avainroolissa hyvät vuorovaikutustaidot, kokonaisuuksien hallinta sekä luova kehittäminen moniammatillisessa yhteisössä. Työ vaatii ajoittaista läsnäoloa kentällä.

Työpäiväsi aikana pääset:
- tukemaan tiimiesi ammatillista osaamista
- kehittämään toimintatapoja yhdessä tiimiesi kanssa
- asiakkaiden asioiden järjestämistä
- osallistumaan rekrytointiin ja muihin hallinnollisiin tehtäviin

Lämmin työyhteisömme antaa aina tukea. Työhyvinvointikyselyssä Mesimarjan tiimihenki olikin 4,8/5. Pääset mukaan kerran kuussa järjestettäviin yhteisiin virkistyspäiviimme (käy kurkkaamassa virkistyspäivien tunnelmia: FB: Mesimarja Kotihoidon kumppani ja IG: Mesimarjasi).

Mitä odotamme sinulta?

- Sairaanhoitaja (AMK) tutkintoa
- Positiivisen tiimihengen luoja
- Organisointikykyä
- Hyviä vuorovaikutustaitoja
- Ajokortti työssä on välttämätön, oma auto katsotaan plussaksi

Kysyimme nimettömänä työntekijöiltämme, kuinka todennäköisesti suosittelisit Mesimarjaa työpaikkana ystävällesi arvosanoin 110. Saimme yleisarvosanaksi 9,81. Pääset mukaan kerran kuussa järjestettäviin yhteisiin virkistyspäiviimme

Mesimarjasta vielä lyhyesti:

Mesimarja on 100 % kotimainen yritys. Haluamme että meillä on tyytyväisimmät hoitajat ja asiakkaat!

Mesimarja kasvaa vauhdilla! Kotihoidon huipputiimissämme työskentelee jo yli 100 hoitoalan supersankaria. Olemme työpaikka, jossa viihdytään ja voidaan hyvin. Olemme vastuullinen terveysalan toimija. Työpaikka, jota voi suositella ystäville ja palvelu, joka kelpaisi vaikka omalle äidille.

Oletko sinä etsimämme Mesimarjaperheen jäsen?

Sinun ei tarvitse käyttää aikaa hakemuksen tekoon. Voit soittaa suoraan Sallalle 050 40981753 ja sovitaan aika suoraan haastatteluun!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:salla.kurki@mesimarjasi.fi