Hammaslääkäri, Muonio, Lapin hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Oletko aina halunnut nauttia Lapin kauniista luonnosta ja kokea lumisen talven loistokkaiden revontulien alla tai kesän yöttömät yöt tunturin kupeessa?
Muoniosta löytyvät hyvät ulkoilu ja retkeily maastot Olos- ja Pallastuntureiden tuntumasta niin kesä- kuin talviharrastuksiin. Pallas - Ylläs tunturin kansallispuisto tarjoaa palan koskematonta erämaata ja Muonionjoki voittamattomat kalastusmahdollisuudet.

Haemme hammaslääkäriä virkasuhteeseen Lapin hyvinvointialueelle Muonion hammashoitolaan.

Suunterveydenhuollon tehtävänä on järjestää ja tuottaa Lapin hyvinvointialueella laadukkaat ja asiakaslähtöiset terveydenhuollon palvelut koko väestölle. Meillä on tarjota sinulle mielenkiintoinen ja monipuolinen hammaslääkärin työnkuva. Tiimissämme on hyvät konsultaatiomahdollisuudet sekä perusterveydenhuollon että erikoissairaanhoidon osalta. Muonion hammashoitolassa toimisit kuitenkin ainoana hammaslääkärinä. Tiimiin kuuluu 3 suuhygienistiä ja hammaslääkäri kollega Hetan hammashoitolassa, joka voi ajoittain työskennellä myös Muonion hammashoitolassa. Työtilat ja laitteet ovat ajanmukaiset. Potilastietojärjestelmänä Mediatri. Lapin hyvinvointialueella tuetaan hammaslääkärin itsenäistä kouluttautumista.

Arvostamme vastuullista ja reipasta työotetta, joustavuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja toisaalta halua oman sekä työyhteisön toiminnan jatkuvaan kehittämiseen.
Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on Suomessa laillistetun hammaslääkärin pätevyys, hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito, sekä riittävä kokemus hammaslääkärin itsenäisestä työstä.

Työsuhteen ehdot määräytyvät Lääkärien virka- ja työehtosopimuksen. Palkkaus paikallisen sopimuksen mukaisesti uraporras-mallia noudattaen. Koeaika 6kk.
Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.
Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työ ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Tehtävään haetaan sähköisesti kuntarekty.fi-palvelun kautta. Laitathan hakemuksesi viimeistään 31.5.2024 klo 15.00 mennessä!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/601172/fi_FI